Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lassan 16 év Orbáni nyomor...

Lassan 16 év Orbáni nyomor után, most már vissza sírod Gyurcsányt vagy pedig jó ez így?

Figyelt kérdés

2023. febr. 6. 16:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
87%

8as, a hivatalos infláció 25%. az élelmiszerinfláció 50%, európa bajnok inflációt sikerült összehoznia nemzeti kormányodnak, úgy, hogy a FÖLD 10 legjobban romló pénzneme közt ott a forint.

Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált

2023. febr. 6. 17:14
 12/26 anonim ***** válasza:
87%

#8 de nem csak a kenyér emelkedett, nyilván felesleges beszélni Neked olyanról, hogy kosárátlag, mert a borsónyi fideszes agyad csak a bégetésig müködik.

🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

2023. febr. 6. 17:14
 13/26 anonim ***** válasza:
93%
#8 Gyenge Fidesz troll, szerinted mi nem drágult tavaly óta? A választási krumpli mondjuk valóban nem, egyeseknek (🟠🐑) meg az is elég.
2023. febr. 6. 17:16
 14/26 anonim ***** válasza:
18%

"#8 Aha, akkor mire költik az emberek? Mi az ami nem drágult jelentősen tavaly óta? A popszegecs?"

De nem lett minden termék 200% al drágább kedves ellenzéki IQ zseni. Az infláció az nem úgy működik, hogy a legnagyobb drágulást veszed alapul, tudod az inflációban benne vannak a többi élelmiszerek, benzin, elektronikai termékek, nyaralások, mindenféle.

Nem lett 200% al drágább az élet, az ellenzékiek keltik ezt a hazugságot.

2023. febr. 6. 17:23
 15/26 anonim ***** válasza:
16%

"8as, a hivatalos infláció 25%. az élelmiszerinfláció 50%, európa bajnok inflációt sikerült összehoznia nemzeti kormányodnak, úgy, hogy a FÖLD 10 legjobban romló pénzneme közt ott a forint.

Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált"

Eddig 200% ról beszéltetek, akkor már csak 50%? :)))) Ellenzéki önellentmondás, eddig 200%, aztán csak 50%.

2023. febr. 6. 17:24
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

15, nem én irtam a 200%, ne nevezz engem többesszámba másokkal.

A hivatalos, kormány által is elismert infláció 25%, élelmiszerinfláció 50%.

De, ha bemész a boltba és megnézed, hogy tavaly mennyit fizettél ugyanazért a termékért, kötve hiszem, hogy ennyi jön ki.

2023. febr. 6. 17:26
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
#14 Tudjuk-tudjuk. Az átlaginflációba minden beletartozik, a 200%-os kenyér és a 0%-os kutyagumizacskó is.
2023. febr. 6. 17:29
 18/26 anonim ***** válasza:
85%

#15: "Eddig 200% ról beszéltetek, akkor már csak 50%? :)))) Ellenzéki önellentmondás, eddig 200%, aztán csak 50%."

Bár nem én írtam egyiket sem, de nem tudom mi ebben az ellentmondás. A kenyér 200%-ot drágult, az élelmiszer pedig átlagosan 50%-ot. Mindkettő tény és mindkettő igaz. De te csak odáig jutottál, hogy ezen is csak röhögni tudsz, mert annyira elfogult vagy. Ha az én szimpatizánsom kormányzása alatt történt volna ez, én biztosan nem adtam volna nekik még egyszer bizalmat. Sajnálom, hogy az emberek többsége érzelemből választ és elfogult döntéseket hoz.

2023. febr. 6. 17:36
 19/26 anonim ***** válasza:
8%
#9 ugye sikerül összeszoroznod az éves nettó reálbérnövekedéseket? Mert nekem sikerült és 2021-ig 69,71% jött ki, szóval a 75%-os reálbérnövekedés eléggé közel lehet a valósághoz, szóval pont azt sikerült alátámasztanod akit cáfolni akartál.
2023. febr. 6. 17:54
 20/26 anonim ***** válasza:
82%

Jól van hól va, de a.8 általánossal megáldott fidesz bohóc, csak azt mondja amit a szájába adnak.

Ha a párt azt mondja neki, hogy a bab is hús, akkor ahhoz fog ragaszkodni...

🤡

2023. febr. 6. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!