Mit gondolnak a választások eredményeiről azok, akik eddig mindig az összefogás hiányáról panaszkodtak?
Milyen egységet ért el Orbán? kb. 4 millió ember ment el csak szavazni. Hol a többi? Azt jelenti, hogy még a többi nem is kíváncsi sem a Fideszre, sem senkire.
Akkor hol van itt a anemzeti összefogás?
Orbán a jó reklámja miatt tudhatja ezt magának, semmi mással sem csinálta csak azt szajkózta, hogy a szemét Mszp meg a minden.
Ennyi.
Egy percig sem fog ő sem különb lenni, sőt rosszabb lesz mint volt, nem segít sőt nagyobb bajba fogja sodorni Mo-t mint volt.
Ja igen, ne mondjátok, hogy ne értékeljük, mert még csak kb 4 hónap telt el, saját magát értékelte szept. 7én.
Nem azért, mert a Fideszre szavaztam, ezt megírtam egy kommentemben is: Gratulálok a jobbikos polgármestereknek is és kívánom, hogy legyenek sikeres városvezetők a településükön élők érdekében. Ugyanezt kívánom Botkának is. Egyszerűen nem értem, miért kell az embereknek uszítaniuk egymást legitim vezetők ellen. Miért nem lehet az mondani, amit pl. Gyurcsány is javasolt az öszödi beszédben a párttagoknak, hogy: "nem értek egyet, b.ssza meg, de elengedem."
Eddig a kormány szándékosan került minden lényegi döntés meghozatalt, hogy ne adjon támadási felületet. Az ellenzék nem is tudott tenni semmit, mégis iszonyatos gyűlölet árad Orbánék felé, pedig soha nem jutott még ekkora sanszhoz az ország, hogy új pályára kerüljön.
Nem azt mondom, hogy kritikátlanul fogadjunk el mindent, amit tesznek, de gyakorlatilag eddig még csak szimbolikus lépéseket tettek és az ezt követő lépéseiket is csak majd évek mulva tudjuk megítélni, hogy mennyire voltak helyesek. Mondjuk 2014-re már biztosan. Miért nem várunk addig, és egyáltalán, miért nem lehet kulturáltam, emberhez méltó módon elmondani, hogy mi nem tetszik.
Ez pedig egy akkora kamu, hogy arra hivatkoztok, sokan nem nemtek el szavazni.
Ennek sok oka lehet, de hogy az emberek hány százaléka miért nem, arról senki nem mondhat biztosat.
A nagyszüleim pl. teljesen egyetértenek az új kormánnyal, mégsem mentek el szavazni. Sok embert egyáltalán nem foglalkoztat a politika, mert van annyira bölcs, hogy tudja, nem ezen múlik a boldogsága, a sikere az életben, másoknak meg bizosan minden pártból elege van, de
akinek minden pártból elege van, szavazhatott volna érvénytelenül is (ott volt a szavazz f.sszal kampány), mégis alig volt ilyen, és aki ezek közül a pártok közül sem tudott választani (két vadiúj indulóval, akik közül az egyik mellett csak az szólt, hogy még nem járatódott le) az nem tudom mit akar, de szerintem még maga sem és nem várható el hozzá igazodjon a többség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!