Mi történe ha Dunántúli vármegyék összefognának, közösen elszakadnának Magyarországtól és együtt létrehoznák a Pannon Föderációt? Mit lépne erre a magyar kormány? Mi lenne az új állam államformája? Támogatod e az ötleted?
Figyelt kérdés
2023. febr. 5. 18:35
21/24 A kérdező kommentje:
Mert ha elcsitulné akkor megenének a reptoidok, és akkor nem Pannon Föderáció lenne, hanem reptoid-medvedisznóember föderáció :(
2023. febr. 19. 14:22
22/24 A kérdező kommentje:
És még mindig többségben vannak az igenek!!!
Látjátók károgók? Semmit nem ér a negatív energiátok! Pannónia dicsőségének fényét semmi sem tudja elhalványítani!
PANNONIA INVICTA!!!!
2023. febr. 24. 20:48
23/24 A kérdező kommentje:
Amúgy az egészet néhány veszprémi meg herendi haverommal találtúk ki egyszer sörözés közben, és azt hittem hogy komolyan veszik. Az egyikük előbb rám írt messengeren, mert megtalálta a kérdést és lebaszott, mert ők csak az egészet poénnak mondták. Pedig azt hittem, hogy a többiek is komolyan gondolták az egészet, erre kiderül hogy én voltam a dolog egyetlen támogatója :( Most tök szomorú lettem emiatt :(
2023. febr. 24. 21:20
24/24 anonim válasza:
"Mivel sem haderőtök, meg nagyon más egyebetek sem lenne még a TEK is földbe döngölné a "föderációt"."
Most eltekintve attól, hogy az alapötlezet képzelenségnek tartom, felhívnám a figyelmed, hogy a TEK feladata nem a honvédelem, ilyen célra be sem vethetők. Ahogy a rendőrség sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!