Mi történe ha Dunántúli vármegyék összefognának, közösen elszakadnának Magyarországtól és együtt létrehoznák a Pannon Föderációt? Mit lépne erre a magyar kormány? Mi lenne az új állam államformája? Támogatod e az ötleted?
Szerintem inkább valahol távolabb alapítsatok egy árnyékországot!
Kurmányotok már van. 😃
12-es válaszoló: Nekünk ninccs közünk ahhoz a bolgár luvnyához!
Mi egyszerűen csak azt szeretnénk hogy a Pannon nép megkapja azt amihez joga van: egy saját országot, ahol maga dönthet a sorsa fölött, és amely büszkén hirdeti dicső Pannon-Római-Magyar identitását, amelyet büszkén ápol!
PANNONIA INVICTA!!!!!
14- es válaszoló: Ez nem baromság! Ez a pannon emberek akarata, amelyet a negatív hozzállásodal nem tudsz megváltoztatni!
PANNONIA INVICTA!!!!!
Még mindig az igenek vannak többségben!!!
#14 Látod, a többség a mi oldalunkon áll, a negatívúzmosoddal nem tudsz felül emelkedni rajtúnk!!!
PANNONIA INVICTA!!!!!
Kérdező. Szerintem gyorsan csitulj el, mert bár anonim az oldal, a mac address-ed, és az IPnhost-od nem aninim, aztán egy reggel arra ébredsz, hogy kopoktat a TEK.
Semmilyen más ország nem kell.
Normális politikusok kellének csak nincs olyan. Se a jobb, se a bal oldalon.
Nem mellesleg tudom nehéz elhinni, de Europa jelenleg majdnem, hogy hadban áll. A gazdasági részén már aktívan.
Katonailag meg bárnikor bekövetkezhet.
A hellyedben inkább ezeken agyalnék, aggódnék nem ilyen hülyeségeken.
#17: Nem félünk a TEK-től! Putyinnal tengap beszéltem telefonon, és ő a Pannon Föderáció oldalán áll! Ahogy a reptoidok és a badacsonyi görényember is, meg az itt szavazók többsége is! Velük együtt minden akadályt le tudunk győzni!!
#18: Én meg azokra szabék a büntetést akik nem tudnak helyesen írni! Az Pannonia Invicta te szerencsétlen!
PANNONIA INVICTA!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!