Hogyan lett ennyire ciki a Fidesz az utóbbi 7-8 évben?
Tudom, valaki szerint mindig is az volt, valaki szerint pedig most sem az.
Most inkább azok válaszára vagyok kiváncsi, akik hozzam hasonlóan érzékelik, hogy 2015-16-ban még sok értelmes ember felvállalta, h szimpatizál a Fidesszel, de ma már azok is titkolják, akik haszonélvezői a rendszernek.
5:
Viszont arra jó esély van h ezt a kérdést törölni fogjàk a fideszes hópihék könnyei hatására.
Mostanában ez egyre gyakoribb
12:
Szerinted Bencsik is téved amikor elemi iskolás szintűnek minősíti a Stop Soros kampányt? Te őszintén vitatod azt, hogy a Fidesz kampanyai az utóbbi időszakban a primitiv emberekre vannak szabva? Tenyleg érdekelne. És kérlek ne terelj, ne kerüld ki a kérdést.
12 vagyok
Bencsik egy idióta. A Fidesz kampány is olyan, amilyen. De ez nem jogosít fel senkit arra, hogy nyilvánosan alázza a barátait. Nem fognak leállni veled vitatkozni 2x x ezer(a ti ismerőseitek) előtt, ha már a kiindulási pont is igénytelen. Nyelnek egyet, aztán továbbgörgetnek. Rólad meg azt gondolnak, amit. De ez nem érdekel téged, csak Orbán mondjon le. Ez milyen szintű gyűlölet? Ezért nem tartom liberálisnak ezt az oldalt, mert semmivel sem különb, mint a másik.
17:
Tehát Bencsik egy idióta, mivel kritizálni merte a Fidesz egyik primitív plakátkampànyát. világos! 😁
Van itt egy tévedés a részedről: én nem azt mondtam, hogy a Fidesznek csak primitív szavazói vannak, hanem azt, hogy a legprimitívebb emberek érzelmeire játszva politizál, az ő értelmi szintjükre kalibrálja a kommunikációját.
És ez azoknak a Fidesz-szimpatizánsoknak is ciki, akik magukat nem sorolják e körbe (így értelemszerűen nem is sértődnek meg ezen, hiszen nem veszik magukra), de azt látják, hogy szinten aluli amit a párt művel és ez bántja őket (már azokat, akikben van némi tisztesség).
Pl. tegnap délután talalkoztam egy korlátozottan Orbán-szimpatizáns rokonnal, aki joparszor Orbán nótáját szokta fújni, de a “magyarok döntöttek: 97% NEM a szankciókra” plakát láttán maga is lemondó mosollyal, pironkodva ingatta a fejét, hogy na ja, ez ultragáz, meg kell hagyni..
Erről a jelenségről beszélek. Te tényleg nem érzel hasonlót e plakát láttán, ismerve a konzultáció “ugye ezt gondolod, paraszt?” jellegu szakmai igényességét, modszertanát? Tényleg nem érzel szégyent a pártod helyett is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!