Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Donáth Annát a Fidesz pénzeli?

Donáth Annát a Fidesz pénzeli?

Figyelt kérdés
A jövőértékelő beszédét arra használta, hogy az ellenzéket bomlassza.

2023. febr. 4. 22:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
50%

Aki egy kicsit átlátja, hogy kéne egy ellenzéki politikusnak beszélni és CSELEKEDNI az látja, hogy Donáth Anna teljesen alkalmatlan, felkészületlen és impotens politikus.

Amit tud az a rettentően idegesítő forradalmi hevülettel előadott gimnazista szintű és minőségű kommunikáció, ami lehet beválik azoknak, akik ugyanolyan hülyék a politikához, mint ő, de nagyjából az értelmesebbek kiröhögik elsőre.

Amióta a Momentum elnöke lett és még most is csak annyira képes, hogy vagdalkozik össze vissza ,bírál, kritizál, világegváltó szónoklatokat tart, de semmiféle kézzelfogjható megoldással, programmal, önálló felelősségteljes és realista gondolkodással nem rendelkezik.

Még nem láttam tőle semmit, amire azt mondanám,hogy elért valamit.

Nem irányított várost, közösséget, a vezetése alatt a párt jó nagyot zuhant népszerűségben.Semmit nem tud felmutatni.

Igaz nem ő az egyedüli ebben a bénázásban, de mivel ő a párt egyik fő arca még mindig ,erős a gyanú, hogy valakiknek az érdeke a Momentum szétverése.

Ez lehet a Fidesz, vagy a DK, vagy olyan értelmiségi csoportok, akik vele akarják kisiklattni a párt centrum felé törekvését, ami a nemzeti és keresztényi és a határon túli kisebbségi politizálás felvállalását is be akarják építeni.

Márpedig a Momentum úgy lehetne igazán sikeres, ha baltól jobbig tudná képviselni a progresszív gondolkodású fiatalokat és felvállalná a most még tabunak számító témákat egy párt alatt, aminek nem az ideológia lenne a legfontosabb politikája, hanem a gyakorlati szakmai alapon kormányzás megvalósítása és a rendszerváltás véghezvitele mentalitásban , fejekben.

Ehhez azonban olyna poltikusokra van szükség akik értenek is ezekhez a gyakorlatban és nemcsak gimnazista szinten homályos ideológiákat megfogalmazni, hogy azután ne csináljnak semmit.

2023. febr. 6. 12:29
 22/26 anonim ***** válasza:
47%

Sajnos az elméletet se lehet megspórolni.

A momentum csak egy apró sztori az egészben.

Szellemileg sajnos nincs bennük különösebben semmi, gyakorlatilag sem, de szerintem amolyan fiatal lendületes WEF politikusoknak majd jók lesznek.

Róluk is lesznek majd jó kis táncos videók, mint a finn miniszterelnöknőről, akinek ez volt a médiában a legnagyobb botránya, mialatt épp atomfegyverekeket telepítettek az országába. :-D

2023. febr. 6. 18:03
 23/26 anonim ***** válasza:

"Én tényeket, saját maguk által kimondott/leírt információkat hoztam fel, érvekkel, Te ezzel szemben annyit, hogy összeesküvés elmélet."

Mert eredetileg MINDES EGYES esetben tényeket írtam le és pontonként cáfoltam ezt a marhaságot, ami után semmilyen érvet nem kaptam csak azt, hogy agymosott vagyok.

Ennek annyi lett az eredménye, hogy az összeesküvés elmélet hívő SOSEM tudott érvelni és SOSEM lett meggyőzve, így újra és újra leírja a hazugságot és meggyőzhetetlen, így igen, egyszerűbb leírni, hogy téged nem lehet meggyőzni, így nem érvelek, viszont másoknak jó üzenet, hogy látják, hogy más rád szól, hogy ne terjessz ökörségeket.

"Amit tud az a rettentően idegesítő forradalmi hevülettel előadott gimnazista szintű és minőségű kommunikáció"

Ez egy jó leírás, persze nem Donáth Annára, mivel a mostani beszédében se így beszélt, de szép próbálkozás.

"Amióta a Momentum elnöke lett"

"Nem irányított várost, közösséget, a vezetése alatt a párt jó nagyot zuhant népszerűségben"

Cuki ahogy magadnak ellentmondasz. :)

Ha pártelnök lett, akkor már irányított közösséget.

Egyébként nem tudom milyen népszerűségi zuhanásról beszélsz. A közvéleménykutatások nem a leghitelesebbek, de még azok szerint se lehet zuhanásról beszélni. 2018-ban 3-4%-ot kaptak, EP választáson 10%-ot, viszont ha megnézed, akkor létszámban kb. ugyanannyi ez a kettő, mivel EP-n kevesebb ember szavazott. Vagyis a 3-4%-hoz képest a most mér 7-8-9% lényegesen több.

2023. febr. 7. 08:41
 24/26 anonim ***** válasza:

#23 rosszul fogalmaztam. olyan közösséget nem vezetett, ahol próbára kellett tennie magát, felmutatni eredményeket. egy párt vezetése is lehet ilyen, és adott esetben megküzdeni a vezető pozíciókért, de a momentum nem ilyen.

Ahogy a parlamenti, vagy az EP képviselőség sem teszi próbára a politikust gyakorlat értelemben, elég ha jó a kommunikációd. Mondjuk neki az se jó. Ezek belterjes közegek.

Egy várost vezetni, egy olyna közeget, ahol sokféle nézetű ember él és konkrét problémákat kell megoldani napi szinten szakmai alapon,ha valaki azt meg tudja oldani, akkor alkalmas arra, kormányra kerüljön.

Manapság a Momentum 6%on van IDEA ,Republikon amit néztem és 8 a Mediannal, de az sztem nem hiteles. pld a kutyákra is 7%ot mér, ami valószínűtlen.

2018-ban valóban annyit kaptak, de ha megnézed ,h utána volt 1-2 év 19 és 21 közt, amikor stabilan 10 vagy felette voltak. Onnan jött a mélyrepülés majdnem ugyanoda, ahonnan jöttek.

itt elég jól lehet látni az egyik táblázatban a 22es választásokig

[link]

2023. febr. 7. 14:26
 25/26 anonim ***** válasza:

"és adott esetben megküzdeni a vezető pozíciókért, de a momentum nem ilyen."

Mármint az egyetlen párt, ahol váltják egymást a vezetők, mert a tagság kb. mindig mást választ.

Igaz, biztos a DK ilyen, ahol Gyurcsány születése óta vezető.

Nézd, ha nem tudod, hogy kik voltak a momentum pártelnöke az nem gond, csak ne beszélj ökörségeket.

"Egy várost vezetni, egy olyna közeget, ahol sokféle nézetű ember él és konkrét problémákat kell megoldani napi szinten szakmai alapon"

Jah, ez nagyon sok fideszes városra igaz. Pl. el tudod mesélni, hogy mi lett a derceni gyár megoldása? Azt állítod, hogy megoldotta a polgármester.

Nem, ezért mert valaki polgármester, míg nem fog közösséget építeni, összetartani vagy problémákat megoldani, és ezt pont Magyarországon nagyon könnyű látni.

"Manapság a Momentum 6%on van IDEA ,Republikon amit néztem és 8 a Mediannal, de az sztem nem hiteles. pld a kutyákra is 7%ot mér, ami valószínűtlen."

Egyrészt, miért lenne valószínűtlen? A 22-es leszereplés után az ellenzéktől elforduló szavazók simán lehetnek mkkp szavazók ma.

Másrészt, ezekre annyira nem adnék. a 19-es EP választáskor az volt a kérdés a felmérések alapján, hogy a momentum bejut-e. Ehelyett simán elvitt 2 helyet.

"2018-ban valóban annyit kaptak, de ha megnézed ,h utána volt 1-2 év 19 és 21 közt, amikor stabilan 10 vagy felette voltak."

Nem. Ezt jól mutatja a 2019-es szereplésük az EP választáson, ahol százalékban tényleg 10% volt, viszont az a szavazatszám nem 10% egy OGY-i választáson, hanem inkább csak 6%.

"itt elég jól lehet látni az egyik táblázatban a 22es választásokig"

Igen, jól mutatja, hogy igazam van.

Ha megnézed, akkor valamilyen gyanús okból az EP választás előtt mindenki 4-5-6%-ra mérte és utána hirtelen 8-9-10%-ra.

Kvázi ami reálisan megmagyarázza, hogy mi történt. A kutatóintézetek korrigálták a modelljüket, mert pontatlan eredményt mutatott. Ilyen van, de ettől egy pártnak nem lesz több szavazója.

2023. febr. 7. 14:39
 26/26 anonim ***** válasza:

remélem nem momentumos vagy. a fideszes DKs szektatagok szoktak így csúsztatni és erőből visszatámadni.

mondjuk,ahogy elnéztem a minapi momentumos pártkongresszust, még lehet belőlük egy újabb fidesz,DK olyan átszelleműlten megtapsolták egymást a nagy semmiért.

2023. febr. 8. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!