Miért ilyen igazságtalan a kormány?
Nővérem diplomá ápoló, pótlékokkal együtt nettó 420 ezret keres. Ha éjszakázik is, akkor max. nettó 530-at.
Míg egy orvos simán hazavisz nettó másfélmilliót. Pedig ők csak napi kétszer ránéznek a betegre vizitkor, míg az ápolók egész nap a beteg mellett vannak, ők végeznek minden piszkos munkát.
Míg egy tanár, aki csak a gyerekekkel játszogat, simán hazavisz nettó 250-et, addig az ápoló alig kap többet, pedig ő életekért felelős.
Ne hargudj, de vissza kell kérdeznem;
Miért vagy ekkora idióta?
Mondok másik példát, hátha magára ismer a kérdező;
Miért van az, hogy a mérnökök százezreket, milliókat visznek haza, amikor csak számolgatnak meg rajzolgatnak, de a házat a „8 általánosos Jóska”-félék húzzák fel, kemény fizikai munkával és a testi épségüket veszélyeztetve, mégis ők negyedannyit kapnak?
"Míg egy szaros tanár"
Anyád a szaros tanár te suttyó.
Nővérednek van egy Diplomája. Az orvosnak meg van egy doktorija.
Ezenfelül pedig a tanár nem csak eljátszogat a diákkal és egyébként neki is van diplomája és felelőssége.
Egyébként meg szépen csinálod amit a kormány akar. Szidod vakon a tanárokat. Mert nagyon könnyű leszólni a másik munkáját úgy, hogy nem látsz semmit.
Ennyi erővel az ápoló minek kap annyi pénzt? Én amikor kórházban voltam akkor néha oda jöttek, ránk néztek aztán annyi. Ehhez még a diploma sem kéne.
Én legalábbis ennyit láttam az ápolókból. De azt gondolom te is tudod, hogy nem ennyi csinálnak? Akkor most jogosan reklamálnék/értelmes lenne részemről reklamálni, hogy miért kapnak ennyit az ápolók?
A kormány nem csinál mást, csak az egyik embert uszítja a másik, hogy ő maguk addig nyugodtan tudjanak lopkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!