Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ilyen igazságtalan a...

Miért ilyen igazságtalan a kormány?

Figyelt kérdés

Nővérem diplomá ápoló, pótlékokkal együtt nettó 420 ezret keres. Ha éjszakázik is, akkor max. nettó 530-at.

Míg egy orvos simán hazavisz nettó másfélmilliót. Pedig ők csak napi kétszer ránéznek a betegre vizitkor, míg az ápolók egész nap a beteg mellett vannak, ők végeznek minden piszkos munkát.

Míg egy tanár, aki csak a gyerekekkel játszogat, simán hazavisz nettó 250-et, addig az ápoló alig kap többet, pedig ő életekért felelős.

2023. febr. 4. 12:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%

Ne hargudj, de vissza kell kérdeznem;

Miért vagy ekkora idióta?

2023. febr. 4. 13:00
 2/17 anonim ***** válasza:
98%
Hát a tanárok szerint meg ők érdemelnének többet, fogadjunk. XD Tanuljon orvosnak a nővéred, ha többet akar keresni. Az orvosokat mindenhol sokkal jobban megfizetik, mint a nővéreket. Szerintem a nettó 530 egyáltalán nem rossz kereset egy nővérnek.
2023. febr. 4. 13:02
 3/17 anonim ***** válasza:
94%

Mondok másik példát, hátha magára ismer a kérdező;

Miért van az, hogy a mérnökök százezreket, milliókat visznek haza, amikor csak számolgatnak meg rajzolgatnak, de a házat a „8 általánosos Jóska”-félék húzzák fel, kemény fizikai munkával és a testi épségüket veszélyeztetve, mégis ők negyedannyit kapnak?

2023. febr. 4. 13:07
 4/17 anonim ***** válasza:
65%
A diplomás ápoló csak addig felelős az ápoltért, amíg az a kórházban van, ráadásul a felelősség több ember között megoszlik. Egy tanár a tanuló egész életét évtizedekre befolyásoló hatással tud lenni.
2023. febr. 4. 13:08
 5/17 anonim ***** válasza:
90%

"Míg egy szaros tanár"

Anyád a szaros tanár te suttyó.

2023. febr. 4. 13:28
 6/17 anonim ***** válasza:
24%
Nem Orbán Viktor igazságtalan, hanem az igazság Orbán Viktortalan.
2023. febr. 4. 13:34
 7/17 anonim ***** válasza:
98%
"szaros tanár" Pfff na meglátszik rajtad az oktatást elkerülted nagyon messzire.
2023. febr. 4. 14:03
 8/17 anonim ***** válasza:
86%
Tudod a "szaros tanárok" készítik fel a "diplomá ápoló"-kat és az orvosokat is. Tehát igazából nekik kellene a legtöbbet keresnie, mert rajtuk múlik, hogy a "diplomá ápoló" és az orvos mennyire lesz felkészült.
2023. febr. 4. 14:11
 9/17 anonim ***** válasza:
98%

Nővérednek van egy Diplomája. Az orvosnak meg van egy doktorija.

Ezenfelül pedig a tanár nem csak eljátszogat a diákkal és egyébként neki is van diplomája és felelőssége.

Egyébként meg szépen csinálod amit a kormány akar. Szidod vakon a tanárokat. Mert nagyon könnyű leszólni a másik munkáját úgy, hogy nem látsz semmit.

Ennyi erővel az ápoló minek kap annyi pénzt? Én amikor kórházban voltam akkor néha oda jöttek, ránk néztek aztán annyi. Ehhez még a diploma sem kéne.

Én legalábbis ennyit láttam az ápolókból. De azt gondolom te is tudod, hogy nem ennyi csinálnak? Akkor most jogosan reklamálnék/értelmes lenne részemről reklamálni, hogy miért kapnak ennyit az ápolók?

A kormány nem csinál mást, csak az egyik embert uszítja a másik, hogy ő maguk addig nyugodtan tudjanak lopkodni.

2023. febr. 4. 14:13
 10/17 anonim ***** válasza:
89%
Ez most komoly? Ápoló 400-500 ezres fizetés???? Azt hittem, nagyon keveset keresnek. Állandóan panaszkodnak évek óta.
2023. febr. 4. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!