Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondja a jobber propagan...

Miért mondja a jobber propaganda, hogy nyugaton no go zónák vannak,mikor kelet Európában is rengeteg ilyen hely van?

Figyelt kérdés

Kedves 888as szerkesztők voltak már a Kassai Luník IXben vagy Hajdúhadházon esetleg a hős utcában? Ezek mik ha nem no go zónák.

Jó persze a cigányoknak nincs külön ideológiája mint az araboknak,de miről beszélünk?

2023. febr. 4. 04:06
1 2
 11/18 NTBS ***** válasza:
47%

Nyugaton sokkal rosszabb a helyzet.

Itt keleten, ha normálisan bánsz embertársaiddal nem ér baj.

2023. febr. 4. 09:47
 12/18 anonim ***** válasza:
51%
10-es, London közelében lakom, szeretném tudni melyik utca a No-go zóna.
2023. febr. 4. 13:20
 13/18 anonim ***** válasza:

Londonban tudomásom szerint nincs no gone zóna.

Személy szerint kétszer jártam Londonban, de közvetlenül a reptér közelében csak. Ott nem tapasztaltam ilyet és a Londonban élő ismerőseim is azt mondták, hogy ott nincsenek, annak ellenére, hogy a bűnözési ráta magas és évről-évre nő.

2023. febr. 4. 13:36
 14/18 anonim ***** válasza:
28%

Viccesek akik lepontoznak,miközben Hős utcával példálóznak.

A nagybetűs tény az barátaim, hogy évekkel ezelőtt felszámolták. De valójában fénykorában sem volt akkora életveszélyes gettó.

De sose zavarjanak titeket olyan dolgok, mint tények és valóság.

Mehet a lepontozás.

2023. febr. 4. 16:53
 15/18 anonim ***** válasza:
28%

Meg nyilván az olyan válaszok vannak felpontozva, hogy "persze élve kijössz ha átadod az értékeidet" mert egy jól hangzó böfögés ami tetszik a többi számítógép kijelzője előtt élő prolinak... :D

De ettől még a tény és valóság továbbra is az lesz, hogy besétálhatsz te a legnagyobb cigánytelep kellős közepére is, akkor is 99% hogy az égvilágon semmi bajod nem lesz. Nem fognak hordaként rád rontani, nem fognak meztelenre vetkőztetve kirabolni. Nagy valószínűséggel pont le sem fognak szarni.

De mondom, tények és valóság sose zavarjanak titeket :D

2023. febr. 4. 17:00
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezen én is gondolkodtam, de voltak esetek, pl. Olaszliszka, és társai. Vagy csak simán kellemetlen élményben lesz része, ha valaki elmegy egy gettóba, pl. bámulják, beszólogatnak neki. 12-es vagyok
2023. febr. 4. 17:09
 17/18 anonim ***** válasza:
42%
Aki lepontoz, az kérem küldjön bizonyítékot a hős utcai No-Go zóna létezésére. Köszönöm... ;)
2023. febr. 4. 18:56
 18/18 anonim ***** válasza:
42%

#16 "Esetek" mindenhol akadnak, még a legbiztonságosabb helyeken is. Ettől még nem válik semmi automatikusan no-go zónává. Ettől még bárhova bemész 99% hogy bármi atrocitás nélkül fogsz kijönni onnan.

De mondom továbbra is, az interneten élő embereket sosem érdekelték a valós tények :D

2023. febr. 4. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!