Mennyi esélyt láttok rá, hogy Toroczkai László lesz Magyarország új miniszterelnöke, 2026 vagy 2030-ban?
Én végig nézem ezt a hosszú videót, és még egyet is értek azzal amiket elmondott, de nem vagyok biztos benne, hogy tényleg rendet tudni rakni az ország mindent területén.
Aki nem látta a videót, vagy nem akarja végig nézni az egészet, akkor 39. perctől kezdje.
https://www.youtube.com/watch?v=bnHxv1Vtpv4
Ne nevezzük már Toroczkainak azért, mert ő ellopta és magára aggatta egy történelmi család nevét!
A toroczkószentgyörgyi Toroczkai család (más névváltozataiban: Toroczkay vagy Thoroczkay) egy VALÓDI MAGYAR CSALÁD, amely Erdély történelmét alakította, és nem szélsőjobbos megélhetési politikusokat meg kommunista vérbírákat, hanem komoly, nagy államférfiakat, történelmi személyiségeket adott a magyar hazának!
A VALÓDI Toroczkai család létező történelmi magyar család és három ága van: a nemesi ág (Toroczkai), a bárói ág (Toroczkay) és a grófi ág (Thoroczkay).
A megélhetési politikus, aki a nevüket jogtalanul bitorolja VALÓJÁBAN TÓT LÁSZLÓ, aki a saját esetleges szlovák származását próbálja leplezni egy történelmi magyar családnév elbitorlásával!
De Tót akkor is csak Tót, ha holnaptól gróf Telekinek vagy herceg Esterházynak nevezteti magát a proli követőivel! De legalább mi nevezzük a VALÓDI nevén!
Szóval tisztázzuk: EZ ITT A TOROCZKAI (Toroczkay, Thoroczkay) család: [link]
És ez a címerük: [link]
Ez pedig itt, a képen Tót Lacika: [link]
Címeresnek lehet, hogy címeres - csak nem nemesként, hanem ökör minőségben...
Akkor ez mégegy ok, hogy liberáliskénk rá szavazzak. Hisz a magyarokra genetikusan alsóbbrendű csürheként tekintek. Tehát az plusz pont számomra, hogy nem egy magyar. Annak meg még jobban örülök, hogy ráadásul szlovák, hisz a szlovákok gyűlölik a magyarokat, tehát rossz emberek nem lehetnek.
Ezért szavaztam Vonára is amint megtudtam, hogy valójában egy román (az itteni jól értesült liberális elvtársaimtól)
Köszönöm az eddigi válaszokat, de az utóbbi 3-4 válaszoló nagyon eltért a kérdéstől!! Én, nem a Toroczkai László, név történelmére voltam kíváncsi, és ősszintén nem is érdekel, hogy kik voltak az ősei.
Kérném, hogy csak az adott kérdésre írjatok választ.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!