Mennyi esélyt láttok rá, hogy Toroczkai László lesz Magyarország új miniszterelnöke, 2026 vagy 2030-ban?
Én végig nézem ezt a hosszú videót, és még egyet is értek azzal amiket elmondott, de nem vagyok biztos benne, hogy tényleg rendet tudni rakni az ország mindent területén.
Aki nem látta a videót, vagy nem akarja végig nézni az egészet, akkor 39. perctől kezdje.
https://www.youtube.com/watch?v=bnHxv1Vtpv4
Amelyik párt elindul a választáson, annak van esélye, amelyik meg nem, annak nincs.
Viszont egy radikális párt a büdös életben nem szerez annyi mandátumot és/vagy koalíciós partnert, hogy a vezetője 50% + 1 fő szavazatot kapjon miniszterelnök jelöltként, vagyis a KE soha nem kéri fel kormányalakításra.
Nulla.
Ez független attól, hogy milyen miniszterelnök lenne, ha elnyerné a tisztséget.
Egyszerűen nulla esélye van annak, hogy a Mi Hazánk Mozgalom akkora többséget kapjon, hogy a vezetőjük miniszterelnök lehessen.
Itt mindenki fizetett fidesz seggnyaló?
Pedig csak az az egy alternatíva van az ország és az emberek szempontjából hogy a MI Hazánk nyerjen és Toroczkai legyen a miniszter.
Csak hát ahhoz megkellene hallgatni néha amit mond , nem csak itt vonyíkolni.
"Pedig csak az az egy alternatíva van az ország és az emberek szempontjából hogy a MI Hazánk nyerjen és Toroczkai legyen a miniszter."
te valami humorista vagy? xDD ezen felsírtam
Szerbia qrvára nem ez a pálya. A Szerb Haladó Párt sokkal inkább közelebb áll a fideszhez. Nem hiába van jóba egymással Orbán és Vucsity
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!