Részt vennél egy nemzeti konzultációban a debreceni akkumulátor gyárral kapcsolatban?
Hülyeség, attól még hogy egy kérdés irányított lehet ellene szavazni.
Én kitöltöttem a szankciós szavazást is és a szankciók mellett szavaztam,ennyi.
Az alábbi feltételekkel:
1. A kérdések nem manipulatívak, hanem tárgyilagosak.
2. Nem előzi meg kampány, hogy melyik válasz a jó, mit kell bejelölni
3. Megelőzi egy objektív informálás ami rámutat miért lenne jó a gyár és miért nem.
Az a gond, hogy ezek a feltételek ellentmondanak a "nemzeti konzultáció" fogalmával kb, hiszen az pont ezeknek a feltételekenke az ellentétére épül. Manpulatív kérdés, manipualtív kampánnyal, valós informálás nélkül...
Mert mert az is hazugság lenne és nem számítana semmit.
A meleg törvényt is elutasították az emberek mégis meghozta a fidesz. Vagyis előtte meghozta aztán kiírta a szavazást...
Egyrészt, szerintem a nemzeti konzultáció eredményei nem az emberek válaszait tükrözi. Ráadásul nincs kifejtős válaszlehetôseg, így nem tükröz véleményt.
Másrészt, szerintem ebbe a Debrecen környékieknek kellene dönteniük és nem másoknak. Tegyük hozzá, nekik sem hagynak beleszólást úgy sem, bármennyire is próbálkoznak szegények, el lesznek nyomva hamarosan szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!