Mennyire jogos az akkumulátor gyár hiszti, valóban veszélyes egy ilyen üzem?
Figyelt kérdés
2023. febr. 1. 13:13
11/14 anonim válasza:
Akár írhatnám azt is hogy tudod hány cég csinál olyat hogy részmunkaidőre vesz el embereket dolgozni aztán 8 meg 12 órában dolgoztatja őket, szerinted ki fogja ellenőrizni, ráadásul kínai vendégmunkásoknál azért mondom hogy ne játszd már itt az eszedet pontosan tudod te nagyon jól hogy zajlanak ebben az országban a dolgok, kár neked törvényekkel példálozni, mindenki tudja hogy a mutyi pajtiknak nem kell ezeket betartani.
12/14 anonim válasza:
Látszik hogy, az itteni emberkék életükbe nem voltak gyárba na semilyen szabály nem lesz be tartva.A mérgezö anyagok amik a környékre kerülnek majd mindenkit ki csinálnak majd.A határértékeket meg majd úgy mérik hogy, jó legyen közben majd szépen hulanak az emberek.Persze majd más lesz be irva nem akumulátor gyár mérgezés.Magyarok meg nem fognak ott dolgozni mert a munka életveszélyes majd jönnek ukránok azt maj el hulanak azok is.
13/14 anonim válasza:
11 Látom nem érted....Van olyan amit leírtál, csak mint mondtam ez kisvállalkozástól a multiig, kínaitól a franciáig bárhol előfordulhat.
Amúgy én nem tudom hány cég csinál ilyet, de neked biztos vannak pontos számaid.
14/14 anonim válasza:
Majd amikor hullani fognak a mérgek miatt az emberek akkor rá lesz fogva az új covidra. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!