És te? Ti mit tennétek?
Ha visszamehetnék az időben odamennék ELNÖK ÚRhoz és mondanám neki,hogy Feri ne mondd el az öszödi beszédet a nép félreérti és elárulnak majd a párton belül.
A fidess meg amúgyis az alkalomra vár hogy fradi ultrák és szélsőjobbos terror szervezetek segítségével puccskísérletet hajtsanak végre.
Mondanám neki,hogy ha megteszi akkor a puccsista Fidess 2010től illegitim terror rezsimet fog csinálni
A nép félreérti :)) ez nagyon jó:)
Úgy tűnik a baloldalnak kell tolmács magyarról magyarra, mert nem ez nekik idegen nyelv. Már generációs probléma. MZP se azt akarta mondani soha, hanem félreértették.
Szerintem inkább mondd azt neki: Ha elmondod az igazat, nem fogjuk tudni eltusolni és megbukik minden hazugságunk és nem leszünk képesek kidumálni. (Ők voltak a dumakormány).
Van vajon iskola ahol DK-soknak tanítanának magyart?
MZP Jobboldali?:)
A DK meg demokratikus :)
Imádom a baloldali humort.
15 Tévedsz, nekem a DK nem a sátán. Helyén kezelem, egy balloldali mikropárt.
Értelmes párbeszéd? Donáth Annáról? Komolyan gomndoljátok?
Dk a legdemokratikusabb legeurópaibb párt,szal ellehet tolni a biciklit fidess Matyi.
Makizaj meg fizetett fidess ügynök aki Dobrev Klára országanyánkat megpuccsolta
17 Meséld mér el, mitől demokratikus a DK, ami egy bukott miniszterelnök meg a feleségének a családi vállalkozása. Komolyan. Hallgatlak.
Országanyánk?:) és én vagyok a troll:) Jó vagy. Toljad.
"Meséld mér el, mitől demokratikus a DK"
Picit először visszakérdeznék: mitől demokratikus egy párt a te szemedben? Mi köze ehhez annak, hogy egy házaspár van az élén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!