Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok a migránsokról?

Mit gondoltok a migránsokról?

Figyelt kérdés
2023. jan. 30. 15:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
84%
Akkor miért nem ti mentek oda közéjük, kérdező? Szíriába, Afganisztánba, Szubszaharai országokba stb. Tudod, ne a problémát hozzuk Európába, hanem a segítséget vigyük oda. Vagyis menjetek ti oda segíteni az "igazi" férfiaknak...
2023. jan. 30. 16:04
 12/25 anonim ***** válasza:
7%

3#

Akkor ezek szerint én nem is vagyok magyar. Mongolfolttal születtem, csíkszemem van és sokáig cigánygyereknek néztek. Német kollegáim shwartzmüllernek hívtak, a törökök meg tesójuknak tekintettek. Már kezdem érteni Orbánnak ezt a türk barátkozását. Ő meg állítólag tényleg roma.

2023. jan. 30. 16:10
 13/25 anonim ***** válasza:
28%
3: az eléggé köztudott, hogy nálatok melegek között népszerű a mediterrán/közel-keleti típus.
2023. jan. 30. 16:20
 14/25 anonim ***** válasza:
20%
Na, a besértődött csúnya incelek már megérkeztek. :)
2023. jan. 30. 16:24
 15/25 A kérdező kommentje:
Arab fiúk olyan cukik $🥰🥰🥰🥰 összehasonlítatlanul jobbak mint a Németh Szilárdra vagy incel Ödönkére hasonlító magyar "férfiak"
2023. jan. 30. 16:41
 16/25 anonim ***** válasza:
46%
Trollkérdés, mondjuk erre csak a kérdező kommentjeit olvasva jöttem rá.
2023. jan. 30. 16:49
 17/25 anonim ***** válasza:
46%
#17: nálad a pont!
2023. jan. 30. 16:57
 18/25 A kérdező kommentje:
3as ugye meg a Szulejmánba is Bali bég milyen jó pasi🤩🤩🤩elvihetne😊😊
2023. jan. 30. 16:57
 19/25 anonim ***** válasza:
Most néztem meg az Extraordinaryt, abban a palesztin srác (Kash) annyira cuki.
2023. jan. 30. 17:53
 20/25 anonim ***** válasza:
66%

#2/#4

Ha a Google Street View utcaképét leteszed Tuniszba vagy Bejrútra és megnézed az utcán a már 30+-osnak kinéző férfiakat, jelentős részüknek elég nagy hasa van. Sőt, konkrétan nem láttam olyan férfit aki ne lett volna pocakos és középkorúnak tűnt. A pocakosságnak a biológia az oka, a korosodás következtében történő hormonváltozások elsősorban, mindenkinek nehezebb karban tartania magát egy idős kor után, függetlenül nemzetiségtől. A fiatal férfiak között szerintem a magyarok között is viszonylag kevés a pocakos.

Az arab/közel-keleti férfiak amúgy ugyanolyan változatosan néznek ki mint az európaiak, közöttük is vannak kövérek és alacsonyak, előnytelen arcszerkezetűek, igénytelenek stb. Szóval hülyeség ezen versenyezni, hogy "ki néz ki jobban". Azért mert sok arab egyetemista itt Mo.-n jól néz ki annak az az oka, hogy egy távoli országba tanulni általában olyan ember megy akinek jó szociális készségei vannak, ergo valamilyen szinten népszerű az emberek körében és köztudott, hogy a népszerűbb embereket általában vonzóbbnak ítéli meg a társadalom külsőleg. Abból a kevés mintából következtetését levonni kb. olyan mintha egy top 1% kategóriás magyar férfi kimenne Brazíliába és a helyi nők elterjesztenék maguk között, hogy a magyar férfiak milyen jól néznek ki. A #4-es kommentelő által említett orvost valószínűleg a szülőhazájából származó nők is jóképűnek és vonzónak ítélik meg, otthon sem számított egy "átlag Jóskának", ezért van az, hogy akkor nyilván itt is sok nőnek be fog jönni.

Amíg nem jártál egy arab/közel-keleti országban és nem vizsgáltál meg a szemeddel minden helyi férfit addig hülyeség kijelenteni, hogy "márpedig ők jobban néznek ki". Mert megsúgom biztos találnál olyanokat akiktől még a teljes férfi nemből is kiábrándulnál, olyan csúnyán néznek ki.

Egyébként #3 nem értem, hogy állapítod meg valakiről 100%-osan, hogy voltak török felmenői? 🤣

2023. jan. 30. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!