Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem tiltják be az ilyen...

Miért nem tiltják be az ilyen rémhír terjesztő online újságokat? (Pfizer)

Figyelt kérdés

Röviden:Anno a kollégáim nyomására beoltottam magam vele holott igazából nem akartam. Akkor minden egyes csatornán, rádióban stb a kormány mint az egyetlen

igaz isteni oldal hiteles földi helytartója harsogta hogy ez az egyetlen megoldás a vírus ellen, hogy ez BIZTONSÁGOS. De akkor minek kell hagyni hogy ijesztegessék az embereket ilyen címekkel pl:

Bebizonyosodott hogy a Pfizer súlyos mellékhatásokat okozhat.

Ezt minden oltottnak tudnia kell. Lehet rossz döntést hoztak!

Kiderült hogy nem minden oltás biztonságos, mondjuk melyik!

Végtelenül lehet sorolni ezeket a cikkeket, de miért nem volt még elég ebből fszságból? Miért nem lehet korlátozni ezeket az oldalakat, vagy felelősségre vonni. Senkinek nem hiányzik ez. Anno embereket rúgdostak ki a munkahelyükről mert nem oltatták be magukat ezzel a szarral. Meddig mehet még az ilyesztgetés?

2023. jan. 29. 20:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10: egész USA erről beszél, a Pfizer harmadik oltása megnöveli az iszchémiás sztrók kialakulásának az esélyét a 65 év feletti korosztálynál.
2023. jan. 29. 21:27
 12/15 anonim ***** válasza:
50%

1! Utánanéztem! Szóval tisztázzuk!

Kijött egy eredmény, hogy az omikron variáns elleni Pfizer oltás esetében megnőtt az agyérelzáródásos esetek száma a statisztikai átlag által várt fölé minimális mértékben, erre gondolunk?

Tehát 550 EZER 65 évnél idősebb omikron oltást felvettből 130-an szenvedtek el három héten belül agyinfarktust, ami statisztikailag magasabb az átlagnál és más vakcináknál pl. Moderna nem találtak ilyen összefüggést?

Ezen megy a hiszti?

2023. jan. 29. 21:41
 13/15 anonim ***** válasza:
31%

Mert ha igen, akkor szerintem a Pfizerrel oltott idősek 99.977%-a nyugodtan alhat! Más korosztályokabn pedig nem találtak ilyen kiugrást sem.

Amúgy csak halkan érdemes hozzátenni, hogy a Covid fertőzés önmagában növeli az érelzáródásos -főleg strokeos- esetek számát. Ez a post-covid egyik gyakori szövődménye.

2023. jan. 29. 21:44
 14/15 anonim ***** válasza:
2024. jún. 19. 12:26
 15/15 anonim ***** válasza:
"Anno a kollégáim nyomására"-őket feljelentetted már befolyásolás vádjával?Amit ennyire erőltetnek azt nem szabad megtenni.Én nem oltakoztam és nem is fogok, nem hatott rám semmilyen nyomás.Illetve Gődény Úrnak hittem már akkor.
2024. jún. 19. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!