Más is látja úgy, hogy Hála Istennek nem lesz igazuk a sokszor rémképeket terjesztőknek akik itt és más fórumokon is az ördögöt festették a falra?
"és napi max. 60-nál sosem volt több fertőzött."
Ahhoz szerintem hozzá kéne tenned.A külömbség az hogy nálunk alig tesztelnek.
Szerinted nem furcsa hogy sokkal lazább intézkedések ellenére nálunk a legkevesebb a fertőzött még a szomszédokhoz képest is?
Olaszországban január 29.-én mutatták ki az első beteget, Magyarországon március 3.-án. Bő 30 nap lemaradásban vagyunk, Olaszországban 26 nap után 470 eset volt.(szóval még akár versenyben is lehetünk a 408 megbetegedésünkkel)
Szerintem azért nem vagyunk, mert ők akkor még nem hoztak komoly intézkedéseket az emberek egymástól való elszigetelésére.
De azért azt kéne megérteni, hogy Magyarországon is folyamatosan 15% körüli számmal nő az esetek száma, ez 3-4 naponta jelent duplázást, szóval egy hét múlva már lehet 1600 betegünk is, két hét múlva meg már 6400, három hét múlva meg 25600, négy hét múlva meg 100 ezer fölött lennénk ha nem hozzák meg a remélt eredményeket a kormány intézkedései.
ma 19:44
ezt a kevés tesztelést hagyjátok már a fenébe, Romániban arányait tekintve pont ennyit tesztelnek mégis négyszer annyi betegük van holott csak 2-szer annyijuk kéne legyen lakosságarányosan.
Ausztriában 100 tesztelt alanyból 20 fertőzött, Magyarországon meg 3,4%. Ezen az arányon a kevés teszt épp hogy ront nem javít, mert nálunk csak azokat tesztelik akiknél sanszos, hogy találnak is valamit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!