Erről mi az ukránok véleménye? "Soros György 1993-ban ágyútölteléknek javasolta a kelet-európaiakat"
Soros György harminc évvel ezelőtt, még 1993-ban írt egy tanulmányt „Egy új világrend felé: A NATO jövője” címmel.
Az írás ma is elérhető a magyar származású milliárdos saját honlapján.
A tanulmányban a milliárdos kifejti nézeteit Kelet-Európáról. Mint írta – hangsúlyozzuk, '93-ban – „a Kelet-Európának nyújtott gazdasági támogatás nagy szükségletet jelentene a depressziós európai gazdaságok számára”.
Kifejtette, hogy „az Egyesült Államoknak nem kellene a világ rendőreként viselkednie. Ha cselekedne, akkor másokkal együttműködve cselekedne. Mellesleg a kelet-európai élőerő és a NATO technikai képességeinek kombinációja nagymértékben növelné a Partnerség katonai potenciálját,
mert csökkentené a NATO-országok számára a hullazsákok kockázatát, ami a legfőbb korlátja a cselekvési hajlandóságuknak.
Erről miért a magyarokat kérdezed, miért nem az ukránokat?
Oké, tudom, hogy ma már ott tart a politikakultúránk, hogy a másik gondolatait az egyik közli, de legyen már annyi igény bennünk egy értelmes információszerzésre, hogy az információ forrását keressük....
Sok hülyeséget csinált Georgie bácsi!
Én leginkább azért haragszom rá, mert neki köszönhetjük, hogy az ilyen Orbán-féléket kikaparta a mocsárból, és a nyakunkra ültette!
"Én leginkább azért haragszom rá, mert neki köszönhetjük, hogy az ilyen Orbán-féléket kikaparta a mocsárból, és a nyakunkra ültette!"
Zelenszkijt pedig az ukránok nyakára ültette. Ugyanúgy marad évtizedekig leválthatatlanul Ukrajna diktátora Zelenszkij, mint ahogyan Orbán Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!