Melegek!Mit gondoltok arról,hogy ezt megszavazta a Fidesz?
Nem az a lényeg, hogy az unióban milyen elvi nyilatkozatokat szavaznak meg, hanem, hogy itthon milyen törvényeket hoznak és milyen közhangulatot teremtenek.
Magyarán egy szemfényvesztés az egész.
Ki az az LMBT?
Mert az lmbt embereknek nincs.
4:Ugyanannyi,mint Svájcban,Olaszországban vagy Csehországban.De nézd meg,ha nem hiszel nekem:
Megnéztem, sajnálom, hogy nem tudtad elolvasni.
Svájc: partner gyermekének örökbefogadása lehetséges
Nem kell terelni. Azt írtad, ":Pont ugyanannyi joga van Az LMBT nek,mint mondjuk Svájcban."
Arra reagáltam, hogy ez nem igaz. Ennyi.
Szerintem a 8-as teljesen kulturáltan fogalmazta meg a mondandóját, míg te személyeskedsz...
Honnan veszed hogy nem a gyerekszeretetéről híres? Azt sem tudod kiröl beszélsz. És mit jelentsen az, hogy "a magadfajták"?
Mellesleg nem értem miért azon rugózunk hogy hol van kevesebb joguk...
Attól még mert egy országhoz viszonyitva itthon valamicskét JOBB a helyzet az nem jelenti automatikusan az, hogy JÓ is.
Attól még mert kevesebben lesznek emiatt öngyilkosak, mint máshol, attól még ugyanúgy meghalnak az emberek. Tehát ezzel a gondolkodással sosem jutunk előrébb...
(Bocsi a kissé morbid példáért, de sajnos komolyan sok öngyilkosság fakad ilyen konfliktusból)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!