Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem lehet más a politika?

Nem lehet más a politika?

Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 21:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Bírom az ilyeneket, hogy én majd így elmegyek meg úgy elmegyek.. menjél, kit érdekel? Nem ez volt a kérdező kérdése. (ezeket szerintem olyanok írják, akik életükben nem voltak még máshol, csak a filmek alapján elképzelik, hogy ott milyen szép az élet.)

A kérdésre a válaszom, hogy szerintem nem. Magyarország hál Istennek még nincs erre felkészülve.

2010. okt. 3. 22:50
 12/16 anonim ***** válasza:

"Talán 2030-ra már szó szerint "kihalnak" a rendszerváltó pártok, és akkor végre egy LMP-szerű párt lesz a domináns párt, aki végre el fogja hozni a Nyugatot Magyarországra."

Sokkal egyszerűbb lenne kézen fogni nézet társaid és velük együtt nyugatra távozni, mint ide a becsületes emberek nyakára csalni a nyugatodat.

2010. okt. 3. 23:24
 13/16 anonim ***** válasza:

"Nos, 2014-ig még meglátom mi lesz, aztán ha megint bejön valami Fidesz vagy MSZP, meg úgy nemigazán változik az emberek gondolkodása a vaskalapos kádárizmusból másra, akkor irány az USA!"

Én nem hiszem, hogy bármire várnod kellene..

2010. okt. 3. 23:25
 14/16 anonim ***** válasza:

"Pont most láttam a tévében a választási műsorban az egyik Fideszes beszédét, hát most már csak azt kívánom, hogy bár egy vonaton ülnék ami most húz ki Hegyeshalomból nyugati irányba... "

Akadályoztatva vagy?

2010. okt. 3. 23:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Hála istennek nem. Az eredményüket elnézve négy év múlva már nem is igazán lesznek.
2010. okt. 3. 23:49
 16/16 anonim válasza:
Pfffffffff: LMp = Kóka János :S
2010. okt. 10. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!