Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Liberálisok!Milyen pozitív...

Liberálisok!Milyen pozitív dolgokat tett A Fidesz?

Figyelt kérdés

2023. jan. 27. 14:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
96%
A fiatalok mostani generációja legalább liberális lett miattuk. Nem turulkodni a divat, mint a 2000-es években.
2023. jan. 27. 14:29
 2/19 anonim ***** válasza:
77%

Akkor is válaszolhatok ha nem vagyok libsi?

Amúgy semmit, csak fosztogat a populista nemzetieskedés mögé bújva.

2023. jan. 27. 14:38
 3/19 anonim ***** válasza:
16%

Annak idején fontos részt vállalt a rendszerváltásban, az alkotmány megalkotásában

Az MSZP-vel szemben felépített egy stabil ellenzéki koalíciót, ezáltal megalakult egy demokratikus egyensúly.

Felkarolta a határon túli magyarokat - bár ezt nem tudom cinizmus nélkül kezelni, mert erős politikai tőkeképzés előzte meg.

Alapvetően egy stabil kormányzatot épített, az ország stabil, döntésképes és vezetve van.

Elég nagy mértékű EU-s felzárkóztatási pénzeket hívott le Magyarországnak.

Bevezette a KATA adózási formát, ami sok embernek nyújtott lehetőséget az önállóság kipróbálására.

SZJA kedvezményt adott a kisgyerekes szülőkeknek.

Bevezette az egészségügyi és önsegélyező pénztárat, és jókora adójóváírást ad a bent tartott pénzekre.

Saját devizára vezette át az államadósságot - bár ezt sem tudom cinizmus nélkül kezelni, mert a Forint rontása így komoly bevételi forrás lett, de attól még szerintem helyes intézkedés.

Így hirtelen ezek jutottak eszembe.

2023. jan. 27. 14:55
 4/19 anonim ***** válasza:
90%
Megmutatta h9gy lehet törvényesen lopni, csalni, hazudni.
2023. jan. 27. 14:59
 5/19 anonim ***** válasza:
84%

1. Korlátozta a közterületen dohányzást a nemdohányhók védelme érdekében.

2. Bevezette az egykulcsos adózást.

Ennyi, több pozitívumot nem tudok, ezeken kívül csak negatívumokat.

2023. jan. 27. 15:01
 6/19 anonim ***** válasza:
34%
Az egykulcsos adózás a többségnek rossz,utolsó!
2023. jan. 27. 15:27
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

6:

Milyen távon, milyen kontextusban? Mert ok, hogy rövidtávon hátrányt jelent az alacsonyabb keresetűeknek, de vonzóbbá teszi az országot a magasabban képzett szakembereknek, akik egyébként inkább más orszagban dolgoznának, viszont itt az adózás kedvező nekik.

Másrészt a jövedelem arányos adózás igazsagos, az meg nem, ha többet keresel, akkor aranyaiban is többet adózol.

A szegényeknek meg egyébként is többet számítana, ha alacsony lenne az áfa, különösen az élelmiszereké.

2023. jan. 27. 15:35
 8/19 A kérdező kommentje:
6-7:Melyikőtök is a fideszes?
2023. jan. 27. 15:36
 9/19 anonim ***** válasza:
50%
5 és 7 vagyok. Miért lennék Fideszes, vagy miért lenne 6 Fideszes? Én leírtam összesen 2 dolgot, amivel 13 év Fidesz kormányzás alatt egyetértettem, miért lennék Fideszes?
2023. jan. 27. 15:40
 10/19 A kérdező kommentje:
Az Fideszesnek számít
2023. jan. 27. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!