Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nah elégedett vagytok az...

Nah elégedett vagytok az önkormányzati választásokkal?

Figyelt kérdés
Én örülök hogy a Fidesz van többségben. :)
2010. okt. 3. 20:54
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%
21:25 nem kellene ennyire nyelvész profeszkodni nem mindenki lehet oylan kiművelt mint te.A kérdezőhöz képest én igen lent vagyok pont ott a béka... De kettő köztunk az a külömbség személyiségem központját nem a felhalmozott ismeretek támogatják . Egyszerű hiányosságokkal meg áldott emberek is tudnak értékeket alkotni .üdv. Hajrá analfabéták !Feribá.
2010. okt. 4. 22:26
 22/23 doboszoli ***** válasza:
78%

Igaz, hogy egy 3200-as községben élek, nem nagyvárosban, a választási eredményt a következőképpen értékelem:

Pontosan, és alaposan lexarom, hogy a megválasztott polgármester, meg a "szenátus" milyen pártnak, gyülekezetnek, felekezetnek, meg mittudom én minek tagja, szimpatizánsa, ha kinézem belőle, hogy alkalmas egy ekkora település irányítására, nem a tiszteletdíjért vállalta,tenni akar valamit.

Kissé a politika irányába tolódik a gondolkodása az embereknek, annak a politikának az irányába, aminek 4 évente 10 percre van szüksége ránk, utána elfelejt.

Egészséges dolog ez?

2010. okt. 5. 17:13
 23/23 anonim ***** válasza:
78%
Elégedett vagyok-e vagy nem...sokan szavaztak a fideszre most is és tavasszal is, de most akkora hülyeséget minek találjak ki, hogy diktatúra jön? A többség így döntött, ez van. Akinek ez nem jó, az vegye elő a saját kis kedvenc pártját, és csessze le őket.
2010. okt. 18. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!