Orbán személy szerint nem szeretné hogy Magyarország az EU tagja maradjon, de kényszerpályán vagyunk, nincs más lehetőség. Te mit gondolsz erről ?
"Akkor Orbán meg kényszerbeteg, kényszeresen hazudozó és kleptomán."
Kényszerbeteg vagyok, és kérlek indokold meg nekem azt, hogy Orbán miért lenne kényszerbeteg szerinted, és miért kleptomán.
Tudjátok Orbán nem kleptomán, mert a kleptomán ember számára értéktelen dolgokat lop el. Értitek? Értéktelen dolgot. De Orbán viselkedése a kényszerbetegségre sem utal.
Elegem van az ilyen önmagukat okosnak hívő barmokról, akik leírnak 2 betegséget de saját maguk se tudják, hogy ezek a szavak mit is jelentenek de a barmok dobálóznak velük, pedig a jelentésüket SEM ismerik.
Kleptomániával kapcsolatban már írtam, asszem többször is, de a gyakoris hülye azóta is tud kleptománozni, azóta se sikerült megérteni?
De Orbán viselkedése kényszerbetegségre se utal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!