Valójában mit gondol a legtöbb debreceni az akumlátgyárról? Valóban ellenzik, vagy csak a tiltakozásokat csak az ellenzéki médiák fújják fel?
Figyelt kérdés
#akumlátorgyár
2023. jan. 26. 20:28
1/11 anonim válasza:
Biztos, hogy fel van fújva. Annak idején az összes párt is támogatta Debrecenben, csak keresik, min lehet épp hisztizni.
2/11 anonim válasza:
Gödön sem ellenzik, mint ahogy a videókban elhangzik.
5/11 anonim válasza:
Fognak is odamenni, a munka miatt. Persze akinek a legkönnyebb a sírás, hogy nincs munka, segély kell, az nem fog költözni.
6/11 anonim válasza:
Nem igazan vagyok kormány parti. De az alföldi régióban sztem egy ilyen munkahelynek örülni kell. Nem csak a gyárban teremt munkahelyeket hanem ehhez kellenek helyben beszallitok stb. Viszont a környezetvédelmi aggályokat is megertem,minél szigorúbb ellenőrzési és egyéb mechanizmusokat előìrnek amiről tajakoztatnam az ott lakókat,illetve ezen meresek eredménye folyamatosan elérhető lenne mindenki számára. Sztem így jó lenne
7/11 anonim válasza:
Pont ennek eldöntésére létezik az a dolog, amit népszavazásnak nevezünk.
8/11 anonim válasza:
Akkora volt az ellenállás, hogy felfújni se kellett semmit.
9/11 anonim válasza:
Ma volt tüntetés. Szombaton, délután, és alig ment el valaki rá. Nem tudom, hogy most ez annak a bizonyítéka, hogy nem érdekli őket, vagy valami más?
10/11 anonim válasza:
Minden ismerősöm ellenzi. Van aki már a költözést tervezi, persze nem kizárólag az akksi gyár miatt, épp eléggé sz@r hely ez a város akksigyár nélkül is. Ja, hogy nem gyári munkások és agyhalál közeli fidesz szavazók az ismerőseim, bocs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!