"Mert ledaráltak egy b*zi könyvet? Meg uszítanak a cigányok ellen?"
Látszik, hogy nem ismered a tevékenységüket...!
Pl. Ők az egyetlen párt, akik felemelték sggüket a devizakárosultak mellett, a végrehajtó-maffia leleplezése mellett, az akkugyár ellen, a cgó-és migránsbűnözés ellen, a bzik térhódítása ellen, a kizsákmányoló globalisták és az új világrend ellen és akik feltárták az oltások körüli ellenmondásokat, míg a többiek jó birka módjára mindent eltűrnek és megengednek uraiknak kérdés vagy kétség nélkül elfogadva azok parancsait.
Ráadásul úgy kerültek be a parlamentbe, hogy minden lehetséges eszközzel megpróbálták őket ellehetetleníteni és nekik mégis sikerült!
Isten velük van!
22.
Látom, nem sikerült értelmezni a programjukat.
Sajnos a magyarországi társadalom 80-90%-a azon a szinten van, mint te.
Bugyuta ösztönlény.
Végigmegyek a hazugságodon.
"felemelték sggüket a devizakárosultak mellett"
Nincs olyan ellenzéki párt, amelyik ne szólalt vola még fel mellettük.
"a végrehajtó-maffia leleplezése mellett"
Ez nem egy új ügy, már 2010 előtt is ez ment és akkor is többször felszólaltak ez ellen.
"az akkugyár ellen"
Ennek ellenére a momentum és lmp is népszavazást akar a kérdésben, illetve az egyik károsultat pont a mihazánk verte át.
Az egyik lakossági fórumon elmondta, hogy segítséget kért a mihazánktól, megígérték, hogy segítenek és átb*szták.
Itt hangzik el kb. 2 perc környékén, talán kicsit előtte: https://www.youtube.com/watch?v=zweVEAKz000
"a cgó-és migránsbűnözés ellen"
Ezek bizonyítottan nem léteznek. Erről tudományos kutatás is van.
De a lapos Földhívő mihazánkhoz illik.
"a bzik térhódítása ellen"
Ja, végre nem elfogadott verni őket. Ez tényleg gyalázatos.
Egyébként ez bizonyítja, hogy fasiszták.
"kizsákmányoló globalisták és az új világrend ellen"
Tudjuk, gyíkemberek meg háttérhatalom.
"akik feltárták az oltások körüli ellenmondásokat"
Mármint hazudtak róla. Láttam miket hoztak le, olyanokat amiket a híd alatt lakó Margit néni mondott, aki mellékesen vudu mágusnak tartja magát.
25: a hazudozás nem a Mi Hazánk szokása... és én sem ismerem, de te ezek szerint gyakorta használod! :)
"Nincs olyan ellenzéki párt, amelyik ne szólalt vola még fel mellettük."
Pont ez az, hogy ők csak felszólaltak, míg a Mi Hazánk ki is ment jogi segítséggel a károsultakhoz, tehát felemelte a sggét ténylegesen illetve ki a parlamentből.
A végrehajtós ügy ugyanez...
Más beszélni róla és más nyomozni!
"a momentum és lmp is népszavazást akar a kérdésben"
Más akarni és más cselekedni !
Szerinted nincs cgó- és migránsbőnözés?!
Ezt inkább nem kommentálom! :D
"a lapos Földhívő mihazánkhoz illik"
Én sehol nem hallottam, hogy laposföldhívők lennének, ezzel csak az ellenfeleik szeretnek ugatni.
Mint ahogy fasisztának is azt szokták ők nevezni, aki hazafi és nem hazaáruló.
"gyíkemberek meg háttérhatalom"
Nem tudom, hogy jön ez a kizsákmányoló globalistákhoz, de te láthatóan jól benne vagy a konteókban! :)
"akik feltárták az oltások körüli ellenmondásokat"
"Mármint hazudtak róla. Láttam miket hoztak le"
Nem, nem láttad, mert akkor nem írnál nevetséges butaságokat! :)
Ne erőlködj, kérlek!
A jó úgyis győzni fog.
"a hazudozás nem a Mi Hazánk szokása... és én sem ismerem, de te ezek szerint gyakorta használod!"
Rendszeres nézem a mihazánk videóit és még nem volt olyan videó, ahol ne hazudtak volna, szóval akkor te nem követed őket vagy te is hazudsz.
"Pont ez az, hogy ők csak felszólaltak, míg a Mi Hazánk ki is ment jogi segítséggel a károsultakhoz, tehát felemelte a sggét ténylegesen illetve ki a parlamentből."
Lol, ez egyre szánalmasabb. HÁROM ellenzéki párt kezdett jogi lépéseket tenni. Azért nem tudod, mert a mihazánkosokat szopkodod.
Legalább ilyen nyilvánvalót ne hazudj.
"A végrehajtós ügy ugyanez"
Ez szintén simán hazugság. Ugyanazt csinálta a mihazánk, amit más pártok 2010 előtt, csak most lett következménye, viszont erre a mihazánknak nincs hatása, ez a rendőrség jogköre.
"Más beszélni róla és más nyomozni!"
Akkor tudsz beszélni valamiről, ha már kinyomoztad. Ha nem nyomoztad ki, akkor nem tudsz róla beszélni, szóval mégegyszer, a szereplők változtak, de új dolog nem hangzott el.
"Más akarni és más cselekedni "
Jó, akkor úgy mondom, hogy amit a mihazánk tett, azt megtette az lmp és a momentum is.
Most azért találtad ki, hogy a szavakon lovagolsz, mert egyébként be kéne ismerned, hogy hazudtál, ahhoz persze gerinced nincs, ilyen egy átlag magyar, mint te. :)
"Szerinted nincs cgó- és migránsbőnözés?!"
Ha nem tudsz olvasni, akkor ne válaszolj.
Ezek mérhető dolgok, tudományos munkák bizonyították, hogy nincs. Aki szerint van, az jelenleg a tudományt kérdőjelezi meg. Olyan mintha azt mondanád, hogy lapos a Föld.
"Én sehol nem hallottam, hogy laposföldhívők lennének, ezzel csak az ellenfeleik szeretnek ugatni"
Itt bizonyítottad te.
"Mint ahogy fasisztának is azt szokták ők nevezni, aki hazafi és nem hazaáruló"
Aki hazafi, az nem nyal úgy az oroszoknak, mint a mihazánk.
"Nem, nem láttad, mert akkor nem írnál nevetséges butaságokat"
A orosz ukrán háború kapcsán több valótlanságot állítottak. Pl. beszéltek egy személyről, akiről úgy fogalmaztak - szabad fordításban -, hogy gaztettei miatt ez az ukrán ember az interpol körözési listájára került, amit később a gonosz sátáni nyugat levetetett.
Ezzel szemben a valóság az, amit a média is lehozott, hogy az oroszok KÉRTÉK, hogy kerüljön a listára, viszont bizonyítékot többszöri felszólításra sem prezentáltak, ezért lekerült onnan.
Ezek az adatok a neten megtalálhatóak, megtalálhatóak voltak Toroczkai számára is és ennek ellenére elhallgatta, vagyis az oroszokat mosdatta, ilyet csak hazaárulók tesznek.
"A jó úgyis győzni fog."
Hát, csak az nem a mihazánk, annyira jók kb. mint Hitler.
""A jó úgyis győzni fog."
Hát, csak az nem a mihazánk, annyira jók kb. mint Hitler."
Bizony, és Hitlerrel is mi lett! Vagy ilyenkor jön az "Isten útjai kiszámíthatatlanok duma?" XD
Alapból nem komolyan vehető egy politikai formáció sem, ami arról beszél, hogy vele van Isten. Ez egy tekoráciában menő, demokráciában legfeljebb kínos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!