Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a tavalyi választáson MZP...

Ha a tavalyi választáson MZP helyett a korábbi jelöltek közül (Jakab, Dobrev, Karácsony, Fegyőr) más lett volna Orbán kihívója, milyen eredmény születik végül?

Figyelt kérdés
2023. jan. 25. 11:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
#8: Nem gondolom, hogy Dobrev intelligensebb lenne, mindössze megfontoltabb. Ami valóban sokat számít egy politikai kampány során, ugyanakkor ami előnyt ebből kovácsolhatott volna, azt elvesztette volna azzal, hogy Gyurcsány felesége. Nem is kellett volna semmit hibáznia, már önmagában ez a tény elriasztja az embereket. Tudom, hogy ez igazságtalan, de akkor is ez a mai valóság. A Fidesz pedig erre könnyedén rá is játszott volna.
2023. jan. 25. 12:49
 12/22 anonim ***** válasza:
#9: Nem, de rájuk is hatással lehet. Ezenkívül a DK-sok már kezdettől fogva nem szívlelték, ezután pedig előszeretettel tették meg bűnbaknak.
2023. jan. 25. 12:51
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

10: Ne már! Persze, minden anyag vágott, összeállított.

De nem szavanként vágták össze, nem manipulálták :D Azért volt miből "jó" anyagokat készíteni, mert iszonyat sok baromságot mondott. Azokat a mondatokat, okfejtéseket ő elmondta, kimondta. Semmilyen hírben, riportban nem játszanak be órás beszédeket.

De nehogy már azt mondd, hogy ő nem mondott semmit, hanem úgy szerkesztették össze a mondatokat.

2023. jan. 25. 12:51
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

11: Nem is írtam, hogy intelligensebb. Azt írtam, hogy annak látszik. Pont azért, mert tud viselkedni.

A Gyurcsányozás meg így is, úgy is ott volt végig a kampányban.

Akiket MZP nem riasztott el, azokat Dobrev se tudta volna elijeszteni.

2023. jan. 25. 12:52
 15/22 Dzsonszi ***** válasza:
14%
Képzeld végig hallgattam több beszédét is, nem az állítólagos "összevágott" videóból tájékozódtam és tökéletesen ki tudom jelenteni, hogy nemnormális a csávó. És ezt mindenki észreveszi egy-két ultrafanatikus meg azóta is magyarázza, hogy vágták a beszédét. De nem, nem kellett, ő magától ennyire hülye.
2023. jan. 25. 12:54
 16/22 anonim ***** válasza:
82%

A nagy francokat.

Mondj egy példát.

2023. jan. 25. 12:58
 17/22 anonim ***** válasza:
77%
#16: Erre a példára én is kíváncsi lennék. Remélem, hogy nem olyat mond, ami az összevágásokban volt.
2023. jan. 25. 13:02
 18/22 Dzsonszi ***** válasza:
17%
Jaj ne keljen már bizonygatnom ezt neked. De ha ennyire kíváncsi vagy én megnéztem mindkét ellenzéki előválasztásos videóját, mikor Dobrevvel a zöldpolitikáról beszéltek, a youtube videóit amit felhajigált nekem, könyvespolcban a háttérrel, mikor stúdiókba ment interjúzni, és nyugodtan ki tudom jelenteni, hogy a csávó elmebeteg. De nyilván én, meg az összes fideszes, meg az ellenzékiek egy jelentős része van megvezetve az "összevágott" videókkal és te, hypno a gyakorin, te átlátsz ezeken és nálad van az igazság, hogy mennyire értelmes politikus volt... ja nem
2023. jan. 25. 13:04
 19/22 anonim ***** válasza:
77%
#18: Szóval semmilyen konkrétumot nem tudsz mondani.
2023. jan. 25. 13:06
 20/22 anonim ***** válasza:
82%

Nem kell bizonygatnod, csak kíváncsi lettem volna, hogy szerinted mi volt az amiből kitűnt, hogy "elmebeteg".

Szerintem amiket MZP mondott a kampányban, az konzisztens volt és értelmes.

Az ilyen Bayer Zsoltik nem hallották amikor a makóiakat Szegedre külde volna szemműtétre. Ő Indiát hallott, de attól nem MZP volt a hülye.

2023. jan. 25. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!