Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintem sokan nem tudják,...

Szerintem sokan nem tudják, hogy azokat a tanárokat, akiket kirúgtak, közoktatásban tanárként már soha nem alkalmazhatják. Nem gondoljátok, ha ezt tudnák az emberek, akkor sokkal nagyobb lenne a felháborodás?

Figyelt kérdés

2023. jan. 23. 17:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

10.

Teljesen úgy néznek ki, mint akik jót akarnak.

Esetleg maguknak.

Óracsökkentés az van.

A legtöbb a versenyszférában 5 percet nem húzna ki, mert másnap kivágnák, mint macskát szarni.

2023. jan. 23. 19:25
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Te már csak tudod. Igaz elég sok tanár elment versenyszférába dolgozni. Már akik nem mentek el külföldre hanem szakmát váltottak. Ismerek párat és köszönik jól megy nekik a versenyszférában.

Egyébként meg a versenyszféra sem fog túl jól döcögni ha az ország bedől. Arról nem is beszélve, hogy szülők mennyire boldogok lesznek majd amikor közlik velük, hogy három lehetőségük van

- Kifizetnek szép nagy összegeket a magániskolákba és jó esetben belátható távolságra lesz tőlük ilyen.

Tehát az alacsonyabb fizetésű emberek gyerekei egyből kiesnek az oktatás ezen lehetőségéből is.

- Kiköltözhetnek külföldre ahol még van oktatás.

- Nem taníttatják a gyerekeiket és lesz rengeteg betanított munkás. Aztán majd meglátjuk, hogy milyen jó lesz az ország. Ha persze lesz majd.

2023. jan. 23. 19:39
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

Ezekkel a tanárokkal se voltunk előrébb.

A hozzád hasonló birkákat ők nevelték ki.

Meg is érdemled, hogy szarért dolgozol.

2023. jan. 23. 20:01
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem jó fizetésem van.

Azért vagyok bírka mert egy olyan országban szeretnék élni ahol normális oktatási rendszer van?

Mert nem akarom, hogy az ország amiben én és a családom él össze omoljon?

2023. jan. 23. 20:05
 15/23 anonim ***** válasza:
Elmennek ssc be, jobb fizetésért, esetleg magántanítványok. Azt nem tudom, másik suliba felvennék e őket, magyarán igazad írsz e.
2023. jan. 24. 11:53
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

14.

Nem, azért vagy birka, mert azt gondolod, hogy egy random pártvezér "majd megoldja" azt a helyzetet, amelynek előzményei 30 évre visszanyúlnak és most sem egy fekete-fehér helyzet van, ahol majd jön XY párt és XY vezetője, aki majd egy tollvonással mindent megold. Szép gondolat, de ez nem így működik.

2023. jan. 24. 11:56
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem is ezt írtam.
2023. jan. 24. 14:37
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

17.

De logikusan ez következik belőle. Vagy mire gondolsz? Egy ropogós "ajvé Orbán, fúj Fidesz" nem minősül a jövőre tett változási kísérletnek.

2023. jan. 24. 14:39
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Tehát szerinted az a birka aki szerint a mostani rendszer rossz és úgy gondolja, hogy változtatni kell rajta?

Ettől miért leszek birka?

Nem inkább az a birka aki csak bámul és várja, hogy a vacak rendszer amiben él még rosszabb legyen?

2023. jan. 24. 15:12
 20/23 A kérdező kommentje:

"Már 2006-ban is anyáméknak jó kis összegeket kellett fizetni magántanárra, ha nyelvvizsgát akartam."

Úristen. Szerinted miért? Pont azért, mert a jó tanárok elmennek magániskolába, és mert aki marad az se tud tanítani, mert le van terhelve, és másodállást kell vállaljon. Pont ezért tüntetnének, érted, te oktondi.

2023. jan. 24. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!