Mely Vármegyékben a legmagasabb az életszínvonal?
Figyelt kérdés
2023. jan. 22. 16:13
1/12 anonim válasza:
Pest, Győr-M-S, Vas, Fejér, Komárom-E.
4/12 A kérdező kommentje:
3 miért? Nem úgy hívják?
2023. jan. 22. 16:20
5/12 anonim válasza:
Fejér, azon belül is Felcsút, nincs még egy hely az országban ahol ennyi lenne az egyfőre eső Ferrari-k és stadionok száma.
6/12 anonim válasza:
5: Miért, hány Ferrari van Felcsúton? Én még egyet sem láttam, amikor átmentem rajta, csak azért kérdezem.
7/12 anonim válasza:
3ról tudunk biztosan, egy piros, egy sárga és egy fehér. Az Alcsút és Etyek közti utat is azért újitották fel, és Lőrinc háza felé vezető utat is, mert annyira alacsony a padlójuk ezeknek az autóknak, hogy nincs út, amin fel tudott volna menni Andihoz. A régi 1-es, kb aknapálya.
9/12 anonim válasza:
Budai vár-megyében. A karmelita kolostornál.
10/12 anonim válasza:
Szabolcs megyében.🤣🤣 Ott még a segédmunkás sem visz haza 500 ezer alatt. Ja mégse!😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!