Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyesíthetné az országot egy...

Egyesíthetné az országot egy olyan mozgalom, ami az összes politikus elsöprését tűzné ki céljául?

Figyelt kérdés
Szerintem az igazi kemény fanatikus párthívek csak hangos kisebbség mindkét oldalon. Sokan nem szeretik azt sem, akire szavaztak, csak a másikat még jobban utálják. Ez nem jó így. A politikusoknak meg sem kell erőltetni magukat, csak annyit mondanak, hogy: De nézd meg a másikat, ő még nálam is rosszabb! 30+ éve szinte teljesen ugyanazok az emberek ülnek a parlamentbe. Az újak js becsicskulnak nekik.

2023. jan. 21. 16:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én pl nagyon szeretném, ha jönne egy eddig teljesen pártrészvételtől mentes közösség=új párt. Mindkét oldali pártokat sz. Roknak tartom. Egyikükre sem szavazok, ha ők maradnak. Pedig eddig mindig szavaztam. A baj az, hogy semmi önkritikájuk mellett, azt nem veszik észre, hogy megbuktak az emberek szemében. Biztos vagyok benne, hogy aki itt nyer a régiek közül az csalás lesz. Szerintem már kiépítettek egy olyan hálót, amivel ezt véghez tudják vinni, anélkül, hogy ez kiderülne. Ez utóbbit a fideszre értem. A baloldali jelen pártok meg szót sem érdemelnek. Hiteltelen, butak gyülekezete... Hagyjuk!
2023. jan. 24. 14:25
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem a politikusokkal van a baj, hanem a választókkal.
2023. jan. 26. 08:46
 13/14 anonim ***** válasza:
De. Nincs kire szavazni.
2023. jan. 26. 21:00
 14/14 anonim ***** válasza:
bármely ellenzéki balfasz ezerszer jobb mint a fidesz
2023. jan. 29. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!