Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen következményei lennének...

Milyen következményei lennének, ha Magyarországot LMBTQ-mentes övezetté nyilvánítanánk?

Figyelt kérdés
Betiltanánk minden ezzel kapcsolatos propagandát, büntetést szabnánk ki azokra akik összevissza szivárványoznak. Visszaterelhetnénk az életet a normális kerékvágásba és az emberek mentális egészségének is jót tennénk vele.

2023. jan. 21. 13:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
76%
Egészséges szellemi és erkölcsi fejlődés része a homofóbia és gyűlölködés? Én elvenném az ilyen primitív gyűlölködő idiótáktól a gyereket veszélyeztetés miatt.
2023. jan. 21. 14:52
 12/26 anonim ***** válasza:
76%
Nincs ilyen szervezett “mozgalom”. Az lmbtq egy gyűjtő fogalom, a nem heteroszexuális emberekre. Ha akarják tiltani, azzal az embereket tiltanák be. Legalább utána néznél, mielőtt gyűlölködsz. És szerinted egészséges mentalitása lesz annak a gyereknek, aki azt tanulja, hogy mindent is utálni és gyűlölni kell, ami nem megszokott?
2023. jan. 21. 15:27
 13/26 A kérdező kommentje:

A keretek mindenképpen kellenek és az iskolákban is keményen megy b.zizás. Most ha a gyerekek és tinédzserek tudják mit kell elutasítani, nehogy már felnőtt embereknek kelljen ezt magyarázni.

2023. jan. 21. 15:41
 14/26 anonim ***** válasza:
74%
#14 te akarod megmondani hogy ki mit gyűlöljön. Én pont hogy azt mondom, hogy a gyűlölködés az egyik legprimitívebb reakció bármire, és talán nem erre kéne nevelni a fiatalokat.
2023. jan. 21. 16:13
 15/26 anonim ***** válasza:
14%

te akarod megmondani hogy ki mit gyűlöljön. Én pont hogy azt mondom, hogy a gyűlölködés az egyik legprimitívebb reakció bármire, és talán nem erre kéne nevelni a fiatalokat.

Inkább más véleményét kezdenéd tisztelni kötekedés helyett mielőtt a fiatalokat kezded el oktatni.Vagy ennyire nincsen életed,hogy ide jársz beszélgetni?

2023. jan. 21. 16:26
 16/26 anonim ***** válasza:
92%

#16 én nem akarom megmondani, hogy ki mit utáljon, csak azt mondom, hogy jó lenne, ha az emberek nem viselkednének ilyen primitíven. Olyan rossz ez? Viszont egy kisebbség konkrét betiltását támogató ember nekem ne papok jön a másik véleményének az elfogadásáról és tiszteletéről 😂😂😂

Az utolsó részt nem értem. Te nem pontosan ugyanezt csinálod?

2023. jan. 21. 16:48
 17/26 anonim ***** válasza:
21%

Az a gond értékrendbeli különbségek vannak amik áthidalhatatlanok.Ez van.

A kisebbséget senki nem akarja betiltani erős csúsztatás amit leírsz.Viszont az erőszakosan nyomuló mozgalmat bizony nem ártana kicsit ráncba szedni.

Nem járok ide beszélgetni de jó akkor most én kérek elnézést,hogy egy okoskodó nethuszárnak visszamertem szólni.😂

Részemről ezennel ennyi.

2023. jan. 21. 17:00
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
#18 a kérdés szövege: “lmbtq-mentes övezet”. És mivel minden nem hetero lmbtq, ezért magát a kisebbséget akarná a kérdező betiltani definíció alapján. Most akkor vagy nem tudja (tudjátok?) hogy mit jelent az lmbtq, vagy valóban kisebbségeket akartok betiltani.
2023. jan. 21. 17:59
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
#10 Amíg szélsőjobboldaliak vezetik az országot addig nem lesz itt szellemi erkölcsi fejlődés. Fideszeseknek hála már most is azt vágja a diak a tanára képébe, hogy neki ne pofázzon a csóri, ō diàkmunkàval többet keres. Ès a szüleik pont ugyanilyenek.
2023. jan. 21. 18:09
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Az lenne a következmény, hogy én első géppel mennék külföldre

Pl. Írországba

2023. jan. 24. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!