Franciáknál nyugdíjkorhatárt akarnak emelni, 1.2 millió ember az utcán van. Hol van ehhez képest a magyar demokrácia?
Figyelt kérdés
A magyarokkal meg bármit megtehetnek mint a vágóhídon a birkákkal. Ennyire állnak ki magukért és egymásért a magyar emberek, ezért tartunk ott ahol...2023. jan. 20. 10:23
11/16 anonim válasza:
7: mivel kirúgással fenyegetik, megfélemlítik őket, egzisztenciális zsarolással rettentik el őket az érdemi tiltakozástól
12/16 anonim válasza:
11) mindenkit nem tudnak kirúgni, pont ez az összefogás lényege.
13/16 A kérdező kommentje:
12# Pedig lassan de, így sincs tanár és simán rugdossák ki őket. Nem az oktatás és a gyerekeink a fontosak hanem a hatalom.
2023. jan. 20. 12:50
14/16 anonim válasza:
És te tüntetsz a fidesz ellen, kérdező?:)())))
15/16 anonim válasza:
"7: mivel kirúgással fenyegetik, megfélemlítik őket, egzisztenciális zsarolással rettentik el őket az érdemi tiltakozástól"
A tüntető tanároknak eddig hány százalékát rugták ki te IQ betyár? Ha jól tudom, alig rúgtak ki pár tanárt. De akik kimennek tanárként tüntetni. ők miért nem olyan gyáva férgek, mint a többi tanár?
Mit féltenek a tanárok? A szaros kis fizetésüket, ami éhbér? Legyen már tökös valamelyik és mondja ki, nem féltem a szarra se jó fizetésemet, rúgjatok ki ha mertek, de én tüntetni fogok.
16/16 anonim válasza:
"7: mivel kirúgással fenyegetik, megfélemlítik őket, egzisztenciális zsarolással rettentik el őket az érdemi tiltakozástól"
Milyen egzisztenciális zsarolással? Hogy kirúglak, te meg elmehetsz ssc be több pénzért dolgozni? xDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!