Ha igaz az, hogy az lmbtqs témájú filmektől egyre több a meleg, akkor miért nem vágunk vissza, világhatalmi törekvésekkel és magyarnemzetitudatú filmekkel nyomjuk tele a világszubkultúrát?
Figyelt kérdés
Kezdhetnénk az Aranybullával és az Elqrt****kkal.2023. jan. 18. 17:53
21/39 anonim válasza:
Ha nem tűnt volna fel, a kérdező troll.
22/39 anonim válasza:
#18: Azért, mert ezt írtad a kérdésedben:
"Ha igaz az, hogy az lmbtqs témájú filmektől egyre több a meleg"
Mivel a kérdésedben azt írtad, hogy akkor kell világuralmi törekvésekre hajazni, ha a feltétel teljesül, így ezért mondtam, hogy mivel nem teljesül a feltétel, így nem kell ilyesmire sem törni, a saját logikád alapján. De amúgy meg nyilván csak trollkodsz, nem rossz 😂
23/39 anonim válasza:
Annyi hetero film van. Hogyhogy nem lesz mindenki hetero tőlük?
24/39 A kérdező kommentje:
A Dallas után is egyre több olajmilliárdos vállalkozó lett Magyarországon, miért nem lehetne ezt a magyarságtudattal is megcsinálni?
2023. jan. 18. 18:22
25/39 anonim válasza:
#24: Meg lehet, csináld meg, hajrá!
26/39 anonim válasza:
24
Azt nem szabad, mert a világ libbantjai őrületes visításba kezdenek.
27/39 anonim válasza:
Hát a magyar filmek olyan gagyik, hogy pont kontraproduktív lesz
28/39 anonim válasza:
29/39 anonim válasza:
Normális filmeket kell nézni, nem ezeket a tömeggyártott vackokat. Érdekes valahogy engem nem zavar, hogy van-e meleg vagy fekete karakter a legújabb idióta Netflix sorozatban, vagy Avengers filmben. Nem nézem őket és teljes az életem.
30/39 A kérdező kommentje:
Bár érteném, hogy miért a melegséget hozzátok fel, mikor én a magyarságtudat világuralmát szeretném elérni...
egyébként sem mondtam, hogy attól, hogy valaki megnéz egy filmet, meleg lesz, azt irtam, ha igaz...
2023. jan. 18. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!