Ha igaz az, hogy az lmbtqs témájú filmektől egyre több a meleg, akkor miért nem vágunk vissza, világhatalmi törekvésekkel és magyarnemzetitudatú filmekkel nyomjuk tele a világszubkultúrát?
Figyelt kérdés
Kezdhetnénk az Aranybullával és az Elqrt****kkal.2023. jan. 18. 17:53
11/39 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
Ha eröltetünk egy témát akkor az nem népszerübb lesz, hanem kevésbé lesz népszerű.
Lásd az eröltetet meleg karakterek miatt, kevésbé lett népszerübb az LMBTQ mozgalom.
Plusz ott az 1-es érve is. Le vagyunk tojva a piacon.
12/39 anonim válasza:
Nem a filmek miatt van a globális felmelegedés teszi. 🙂
13/39 A kérdező kommentje:
Ki beszél itt globális felmelegedésről? Én itt a magyarság globális térnyeréséről beszélek, miért vagytok ennyire libsik?
2023. jan. 18. 18:07
14/39 anonim válasza:
Nyilván trollkérdés. Azt támogatnám, hogy ne politikai kvóták alapján kelljen megítélni, mi a jó film és mi nem az. A Fidesz nyomására készített filmek sem jók.
15/39 anonim válasza:
csakis azt tudom tanácsolni a kérdezőnek, hogy oda dugja a nemiszervét, ahova jó neki. Foglalkozoon kevesebet az lmbtq-s dolgokkal, és nézzen olyan filmet, amit szeret. Lehetőleg művészfilmet. Mert mindig van felfelé.
16/39 anonim válasza:
Kérdező, hülyeségeket beszélsz. El lett mondva, hogy nem lesz senki meleg egy meleg filmtől, de mintha nem akarnál erről tudomást venni. Magyar nemzeti tudatú (bármit is jelentsen ez) filmeket meg lehet gyártani, senki nem tiltja meg. Bár szerintem az Elkxrtuk nem ilyen, ennél azért színvonalasabbat is el tudnék képzelni.
17/39 A kérdező kommentje:
Én nem az LMBTQs kérdésekkel foglalkozok, engem a magyarság világuralma érdekel...
senki sem érti, hogy csak példának hoztam fel a melegeket, ha nekik lehet, akkor a magyar hippnózis is működhet?
2023. jan. 18. 18:13
18/39 A kérdező kommentje:
Én nem a melegekről beszélek, hanem a magyarságtudat virusszerű térhóditásáról beszélek, miért keveritek ide a melegeket?
2023. jan. 18. 18:13
19/39 anonim válasza:
egy jó pszichiátert ajánlanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!