Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Orbán Viktor bejelentené...

Ha Orbán Viktor bejelentené 2027-ben az EU-ból való kilépést, maradnál Magyarországon?

Figyelt kérdés

2023. jan. 18. 11:29
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább azt nem értem, kik azok akik még otthon maradtak/maradnak, és nem ilyen irreális fideszes szavazók.
2023. jan. 18. 13:37
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

Aki nyugdíjas korú vagy közel van hozzá és itt a teljes egzisztenciája az nem mozdul, vagy sokkal nehezebben.

Akinek nagyon idős szülei vannak és egyedüli gyerek, az sem hagyja itt az ősöket.

...és ehhez nem is kell orbánistának lenni.

2023. jan. 18. 13:41
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
21es, millió ok lehet, hogy miért nem ment még el, a különböző családi okoktól, adóságon át, akármi, nekem is 5 év kellett hozzá, hogy összeszedjem a bátorságom és találjak egy elfogadható állásajánlatot, én egy autóhitelt akartam visszafizetni, mielőtt lelépek, hozzáteszem, hogy autusztus végén fizettem ki az utolsó törlesztőm és október végén, már csomagoltam, de előtte jó 5 év nézelődés, érdeklődés, tervezés előzte meg. Biztora akartam menni. Bejött.
2023. jan. 18. 13:43
 24/36 anonim ***** válasza:
17%
#15 A libsi multikulturális Kanadába ami tele van arabokkal, meg négerekkel, meg ünneplik a Pride hónapot? Jól van, nagyon okos gyerek vagy. XD
2023. jan. 18. 13:43
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

#21 Pl. én és a feleségem. Itthon van lakásunk és gyönyörűen tudunk külföldre dolgozni, Euróért, az itthoni bértől jóval többet keresve.

Plusz itthon vannak a nyugdíjas szüleink, akik azért már nem tudnának olyan könnyen új életet kezdeni egy másik országban.

2023. jan. 18. 13:44
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Nyugdíjasként amúgy könnyebb kimenni, nekem nagyszüleim előbb jöttek ki Ausztriába, mint mi, könnyebb elintézni a letelepedést nyugdíjasnak, és diáknak, mint munkavállalónak.
2023. jan. 18. 14:13
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
#26 Igen, csak a Magyar lófax nyugdíjból próbálj meg odakint boldogulni...
2023. jan. 18. 14:16
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem az adminisztráció miatt nem mennek, hanem itthon kiismerik magukat. Itt az összes ismerősük, volt kollégájuk, barátjuk, stb.

Az ilyen közmondások mint hogy "vén fát nem lehet átültetni" nem véletlenül születnek.

A legtöbb idős ember másik lakásba sem költözik át. Akkor sem ha már inkább teher neki.

2023. jan. 18. 14:24
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
#27 kaptak az osztrák államtól nyugdíjkiegészítést
2023. jan. 18. 14:30
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
#29 És milyen jogcímen? Mert tudom, hogy az osztrákok jóhiszeműek, de azért annyira mégse lehetnek hülyék, hogy aki egy életet Magyarországon élt le és nyugdíjasként ment ki úgy, hogy egy napot nem dolgozott Ausztriában, annak a semmire nyugdíjat fizessenek...
2023. jan. 18. 14:40
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!