Miért divat Dubai-ba utazni?
Figyelt kérdés
Mi a görcs van ott, hogy ez is meg az is oda utazik alkalomszerűen, de inkább rendszeresen?2023. jan. 17. 20:32
11/21 anonim válasza:
Még prolizik 20-szor ez a szerencse csomag közben majd megpukkad az irigységtől hogy más ember(ek) nem csak a nyomorék drága proli paradicsom lölő balatonra jutnak el 2000-ért venni 1 zsíros,ocsmány lángost:DDD
Biztos fideszes XD
12/21 A kérdező kommentje:
Szerintem pedig inkább olyan... bűnöző-elrejtő hely, mint pl. Belize.
Én ennek gondolom, mert a nagy fejesek is ki szeretnek oda járni.
2023. febr. 3. 08:25
13/21 anonim válasza:
Aham....
Nagy bűnözőelrejtés történik, ha kimész 1 hétre és még psoztolsz is róla:D
Nem tudom, én nem így rejztőznék el...
14/21 anonim válasza:
Fideszes vagyok! Orbán a király! Csak a balcsira megyünk, mert az a menő! Dubai-ba csak a sznobok járnak, a nyomorultak😃
15/21 anonim válasza:
Pedig lassan olcsób lesz, mint a Balaton...:D
17/21 A kérdező kommentje:
14
Ne álszenteskedj!
2023. febr. 9. 07:47
18/21 A kérdező kommentje:
16
Pont erre akartam kilyukadni.
2023. febr. 9. 07:48
19/21 A kérdező kommentje:
13
A politikusok is láthatóak a Parlamentben, mégsem kötelező róluk jót feltételeznem. Mert akkor nem lenne mentelmi joguk sem.
2023. febr. 9. 07:49
20/21 anonim válasza:
Aki azt írta, hogy prolik járnak oda, az a legnagyobb proli. Elit hely, pur luxus,business trip-ek egyik központja. És rengeteg lehetőség star építészeknek és befektetőknek.Szenzacios hely turistáknak, én már másodszor vagyok itt, de csak egy töredékét láttam Dubainak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!