Honfitársaim? Hogy birjátok még ezt az áremelkedést? Ugye az EU-ban TOP 1 élelmiszer drágulás, és a világon is a TOP 10-be kerültünk.
Figyelt kérdés
Tetszik?2023. jan. 17. 18:33
1/28 anonim válasza:
Nehezen, sok saját márkás cuccot veszek mert az olcsóbb, egy kettő nem is rossz.
2/28 anonim válasza:
A környező országokban is dettó hasonló árak vannak, persze nyugaton ehhez ötször annyi a bér.
3/28 anonim válasza:
Van a szomszéd boltban akciós kosár. Azok a termékek vannak benne, ami egy héten belül le fog járni és marha olcsón lehet ott válogatni. Ma vettem két Sopronit darabonként 50 forintért. Még jó, hogy ismerem az eladókat, mert amúgy tényleg koldulnom kellene, hogy a béremet kiegészítsem.
4/28 anonim válasza:
Már lassan a feleségem is mindenből az olcsóbbat veszi.
5/28 anonim válasza:
Én a múltkor borsodit vettem 150ft-ért a coopban.
6/28 anonim válasza:
Már a kávézaccot kénytelen vagyok újra lefőzni.
7/28 anonim válasza:
Tetszik? Már hogy tetszene, ilyen hülye kérdést.
8/28 anonim válasza:
lol hol van áremelkedés, évek óta 5000-ért tankolok...
9/28 anonim válasza:
Battonyai vagyok, Tornyába (románul Turnu) járunk vásárolni és tankolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!