Értelmes válaszok olyan téren, hogy valóban régebben a vármegye elnevezés volt használatos, de hogy a megye konkrétan kommunista elnevezés volna, az hülyeség, hiszen csak a "vár" lett kiszedve belőle.
És valljuk be, a vármegye egy idejétmúlt kifejezés, mert nincs is mindenhol vár és már csak műemlékként funkcionálnak.
De a legfontosabb, hogy ettől milliószor fontosabb dolgok is lennének, szóval felháborító, hogy ezt pont most vették elő.
2023. jan. 21. 18:37
12/21 anonim válasza:
Azzal tisztában voltam mindig hogy a fidesz a hülyék gyűjtőhelye de hogy ennyire hülyék legyenek azt nemgondoltam.
Ez a vármegye meg a főispán egy letűnt kor rosszemlékű megnevezése, tiszta röhej hogy orbánnak ez a fontos a számtalan gond baj közepette, ez az ember tényleg beteg.
2023. jan. 21. 21:28
13/21 anonim válasza:
#12: Tudod, csak két dolog határtalan: a világűr és az emberi hülyeség...
Egyébként szerintem Orbán még prémiumot is adott annak, aki kitalálta ezt a vármegye-főispán dolgot, mert a NER ezen is el tud lopni pár milliárd közpénzt.
2023. jan. 22. 08:42
14/21 anonim válasza:
08:42 Jól mondod csak két dolog határtalan: a világűr és az emberi hülyeség.
2023. jan. 22. 16:33
15/21 anonim válasza:
Szerintem rengeteg sok pénzt le lehet írni papíron arra, hogy új táblákat kell készíttetni, a régieket el kell szállítatni, a kihelyezésnek is költsége van, valamint egy csomó dokumentumban is javítani kell a neveket, ami mind pénz és pénz, szerintem pénz milliárdok, csillárdok tömkelege. Az, hogy mennyibe van valójában szerintem sokan sejtik. Így szerintem meg is válaszoltam a kérdést, hogy mire volt ez jó...
2023. márc. 24. 17:32
16/21 anonim válasza:
Azért nincs olyan sok megye Magyarországon, hogy azokból.a műanyagtáblakból meg lehessen gazdagodni...😂
2023. márc. 24. 20:03
17/21 anonim válasza:
16 - Megye az nincs sok, de megyehatár már sokkal több van, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy ha két megye lenne, szerintem akkor is meg tudnák oldani, hogy valakik milliomosok legyenek ebből. ;)
2023. márc. 24. 20:27
18/21 anonim válasza:
17.Sztm ezen nem lehetett meggazdagodni, mert többezer tábla legyartása se tesz senkit gazdaggá.Ez pusztán ideológiai kérdés volt a fidesz részéről.Kicsit magyarkodni akartak és feleleveníteni a dicső régmúltat..
2023. márc. 25. 00:11
19/21 anonim válasza:
18. Nem értek egyet, szerintem ugyanis a meggazdagodásról szólt.
2023. márc. 25. 00:24
20/21 anonim válasza:
19.Ki gazdagodott rajta?Az ellenzéki média amilyen vérszomjas, tuti kiszimatolt volna valamit, de még fake hírek se érkeztek a táblabiznisszel kapcsaltban, tehát komoly összegek biztos nem forogtak az üzlet körül, táblákon nem.lehet gazdagodni, mégha alumíniumból lennének, de ezek a mai vacak műanyag kompozit táblák semmit nem érnek..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!