Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mióta van ez a vármegye...

Mióta van ez a vármegye dolog? És miért lett?

Figyelt kérdés

Vki értelmesen magyarázza el, irónia, cinizmus és szarkazmus nélkül, különben nem fogom érteni, mert ezek nélkül sem értem egyelőre.

Tudom, le vagyok maradva, de nem is tudjátok, mennyire.

Szóval okosítsatok.

2023. jan. 17. 11:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Értelmes válaszok olyan téren, hogy valóban régebben a vármegye elnevezés volt használatos, de hogy a megye konkrétan kommunista elnevezés volna, az hülyeség, hiszen csak a "vár" lett kiszedve belőle.

És valljuk be, a vármegye egy idejétmúlt kifejezés, mert nincs is mindenhol vár és már csak műemlékként funkcionálnak.

De a legfontosabb, hogy ettől milliószor fontosabb dolgok is lennének, szóval felháborító, hogy ezt pont most vették elő.

2023. jan. 21. 18:37
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Azzal tisztában voltam mindig hogy a fidesz a hülyék gyűjtőhelye de hogy ennyire hülyék legyenek azt nemgondoltam.

Ez a vármegye meg a főispán egy letűnt kor rosszemlékű megnevezése, tiszta röhej hogy orbánnak ez a fontos a számtalan gond baj közepette, ez az ember tényleg beteg.

2023. jan. 21. 21:28
 13/21 anonim ***** válasza:

#12: Tudod, csak két dolog határtalan: a világűr és az emberi hülyeség...

Egyébként szerintem Orbán még prémiumot is adott annak, aki kitalálta ezt a vármegye-főispán dolgot, mert a NER ezen is el tud lopni pár milliárd közpénzt.

2023. jan. 22. 08:42
 14/21 anonim ***** válasza:
08:42 Jól mondod csak két dolog határtalan: a világűr és az emberi hülyeség.
2023. jan. 22. 16:33
 15/21 anonim ***** válasza:
Szerintem rengeteg sok pénzt le lehet írni papíron arra, hogy új táblákat kell készíttetni, a régieket el kell szállítatni, a kihelyezésnek is költsége van, valamint egy csomó dokumentumban is javítani kell a neveket, ami mind pénz és pénz, szerintem pénz milliárdok, csillárdok tömkelege. Az, hogy mennyibe van valójában szerintem sokan sejtik. Így szerintem meg is válaszoltam a kérdést, hogy mire volt ez jó...
2023. márc. 24. 17:32
 16/21 anonim ***** válasza:
Azért nincs olyan sok megye Magyarországon, hogy azokból.a műanyagtáblakból meg lehessen gazdagodni...😂
2023. márc. 24. 20:03
 17/21 anonim ***** válasza:
16 - Megye az nincs sok, de megyehatár már sokkal több van, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy ha két megye lenne, szerintem akkor is meg tudnák oldani, hogy valakik milliomosok legyenek ebből. ;)
2023. márc. 24. 20:27
 18/21 anonim ***** válasza:
17.Sztm ezen nem lehetett meggazdagodni, mert többezer tábla legyartása se tesz senkit gazdaggá.Ez pusztán ideológiai kérdés volt a fidesz részéről.Kicsit magyarkodni akartak és feleleveníteni a dicső régmúltat..
2023. márc. 25. 00:11
 19/21 anonim ***** válasza:
18. Nem értek egyet, szerintem ugyanis a meggazdagodásról szólt.
2023. márc. 25. 00:24
 20/21 anonim ***** válasza:
19.Ki gazdagodott rajta?Az ellenzéki média amilyen vérszomjas, tuti kiszimatolt volna valamit, de még fake hírek se érkeztek a táblabiznisszel kapcsaltban, tehát komoly összegek biztos nem forogtak az üzlet körül, táblákon nem.lehet gazdagodni, mégha alumíniumból lennének, de ezek a mai vacak műanyag kompozit táblák semmit nem érnek..
2023. márc. 25. 01:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!