Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Liberálisként vagy konzervatív...

Liberálisként vagy konzervatívként jobb-e élni?

Figyelt kérdés
Mik az érveitek?

2023. jan. 17. 10:54
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
85%
Liberálisként, mert úgy azt tehetsz, amit akarsz, amíg a másik embernek nem ártasz vele. Ez azért jó, mert az emberek különbözőek.
2023. jan. 17. 10:57
 2/41 anonim ***** válasza:
83%
Természetesen liberálisként. Az első meg is mondta, miért.
2023. jan. 17. 11:00
 3/41 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ hogy hol. Nem igazán értem egyébként a kérdést. Én baloldali vagyok és lehet hogy ez együtt jár azzal, hogy olyan dolgokon is feszengek, amiken egy konzervatív nem, de nem gondolom, hogy az ember értékeit az kéne eldöntse, hogy melyik élet (út) a könnyebb.
2023. jan. 17. 11:00
 4/41 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem úgy a legjobb élni, ha nem is vagy jó, de legalább nem ártasz másoknak, ha nem is vagy pc és megvan a véleményed, de legalább hagysz mást élni, ha nem akarod, hogy mindenki úgy éljen, ahogy te, amig nem ártasz vele másoknak.
2023. jan. 17. 11:02
 5/41 anonim ***** válasza:
34%
A konzerv agyúak a múltban élnek mert öregek
2023. jan. 17. 11:02
 6/41 anonim ***** válasza:
13%
Konzervatívként. A konzervatívok mentálisan és fizikailag is sokkal egészségesebbek, stabilabbak, kiegyensúlyozottabbak. Igen, liberálisként bármikor le tudsz menni nőnek öltözve az utcára, a drog, alkohol, stb. is örömöt ad ideig-óráig, de folyamatosan leépülsz, kialakulnak betegségek, tönkretesz ez az életmód. Nincs identitásod, nincsenek gyökereid, nem tudod, ki vagy, nem kötődsz semmihez és senkihez, egy rozoga hajón hánykódsz az élet tengerén. Ez egy beteg állapot eredendően.
2023. jan. 17. 11:05
 7/41 anonim ***** válasza:
14%
Mindegy, attól függ, mennyi pénzed van.
2023. jan. 17. 11:08
 8/41 Dzsonszi ***** válasza:
9%

Az a bajom, hogy ami 10 éve liberálisnak mondható volt, az ma már-már szinte konzervatív. A mai liberalizmussal összemosott baromságoknak már semmi közük nincs ahhoz, hogy azt tehetsz, amit akarsz, amíg a másik embernek nem ártasz vele.

Én pl 10 éve egyáltalán nem értettem egyet sok konzervatív nézettel, ma meg már engem konzervatívoznak le, mikor a hülyeség, meg fizikai lehetetlenségek ellen vagyok.

2023. jan. 17. 11:09
 9/41 anonim ***** válasza:
95%

Akkor mire véljem, hogy a kormány javarésze zsírdisznó, de legalább hord egy bukósisakot az inge alatt?

2023. jan. 17. 11:11
 10/41 anonim ***** válasza:
85%

mentálisan és fizikailag is sokkal egészségesebbek, stabilabbak, kiegyensúlyozottabbak"

Igen, az ócska nincstelen falusi alkoholista parasztok is konzerv agyúak.

2023. jan. 17. 11:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!