Fideszesek! Mit gondoltok most Jászberényről?
Figyelt kérdés
A város ballib lett, gondolom nem olyan jó most ez nektek.2023. jan. 16. 18:21
1/37 anonim válasza:
Semmit. Mit kellene gondolni? Nem indult fideszes jelőlt. A Mi Hazánk nem fidesz
2/37 anonim válasza:
Ugyanaz a polgi, aki eddig.
Eddig sem volt Fideszes város.
3/37 anonim válasza:
A fidesz nem is állított jelöltet. Egyébként a testületben 7-7 az arány, nem? Plusz 1 mi hazánkos. Nem lesz ezentúl se egyszerű dolga a pm-nek.
4/37 anonim válasza:
Itt mindenki meg van bolondulva? Kerdező, a város eddig se volt fideszes.
#1: A Fidesz támogatásával indult egy jelölt, gyakorlatilag fideszes volt. Ennyi erővel akkor Tarlós se volt fideszes polgármester, ami technikailag valóban így volt, a valóságban viszont mindenki tudja, hogy a Fidesz jelöltje volt.
5/37 anonim válasza:
Én azt se tudtam eddig,hogy van ilyen település
6/37 anonim válasza:
A jászberényi faszi, én azt olvastam, hogy jobbikos
7/37 anonim válasza:
Dehogynem, az fideszes volt a választási eredmény kihirdetésééig. Csak hamisítják a történelmet, mint az Orwell regényben.
8/37 anonim válasza:
#5: Nem vagy akkor túlságosan tájékozott.
9/37 anonim válasza:
Jobbikos, akit az ellenzék támogatott.
10/37 anonim válasza:
Mit gondolok Fideszesként, azt gondolom hogy rátermett alkalmas polgármesteri testület kell akármilyen pártállású is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!