Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyenek gondoljátok a jelenle...

Milyenek gondoljátok a jelenlegi oktatáspolitikát?

Figyelt kérdés
Tanárok, nektek milyen érzés az, hogy a sarki boltban a csapzott zsíros hajú, félanalfabéta cigányasszony is többet keres nálatok? Vagy a diákotok, aki a nyáron diákmunkán képzettség nélkül többet visz haza, mint ti a tanári mesterdiplomával egy 6 éves egyetemi képzés után?

2023. jan. 16. 17:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Amúgy politikától eltekintve nagyon sok helyen rossz az oktatás a világon, kevés az az ország ahol valóban 21. századnak megfelelően megreformált oktatás zajlik.

Persze az szomorú, hogy ezekkel a fizukkal konkrétan arcon köpik a tanárokat, meg a csicska neres tankönyvek is hatalmas hülyeség volt, de nem a fidesz sajátossága, hogy nem kezd semmit az oktatással. Persze az már az ő hibájuk, hogy uszít ellenük, egy így is lenézett szakmát végző személyek ellen, de maga a minőségről nem ők tehetnek.

2023. jan. 16. 20:59
 12/28 anonim ***** válasza:
12%

Milyen érzés ?

Hát köszönet GYURCSÁNYNAK - és a többi balliberális *****nak, akik eladták az országot, és mindent külföldi kézre adtak !

És beengedték a külföldieket...

2023. jan. 16. 21:12
 13/28 anonim ***** válasza:

gyurbán fektor monnyon le!

2023. jan. 16. 21:18
 14/28 anonim ***** válasza:
12, azigen XD
2023. jan. 16. 21:56
 15/28 anonim ***** válasza:
Milyen oktatásrol beszélsz ember aki ahova születik az már itt eldöntöte az egész életét ha te borsodba születsz ott is halsz meg szegényen.Ha meg diplomásak a szüleid neked is lesz diplomád ez magyarország ezt nem nevezném oktatásnak.De te biztos sok borsodi diplomást ismersz.Itt azt tapsolják meg meg tüntetik ki aki a jó körülmények közül szetzet diplomát ami nagyon beteg.
2023. jan. 16. 22:23
 16/28 A kérdező kommentje:

"Ha meg diplomásak a szüleid neked is lesz diplomád ez magyarország ezt nem nevezném oktatásnak."

Minek diploma, ha egy borsodi gazsi színezsfémkereskedéssel kétszer annyit keres, mint a csöves diplomás tanárod?

2023. jan. 16. 22:32
 17/28 anonim ***** válasza:

Kérdező

Minek diploma, ha a "borsodi gazsi színesfémkereskedéssel" de akár mondhatjuk azt is hogy eg ykőműves is sokat tud keresni.

Tudod, én elvégeztem egy 2 éves gyógymasszőr képzést. A gyakorlatomon a kórházban 40 éves embereket kellett valahogy nagyjából összerakni, mert nem tudtak hajolni, nem tudtak simán állni vag yépp ülni, mert szétbszta őket a munka amit végeznek.

Aztán elmentem egyetemre, elvégeztem egy 3 éves bölcsész szakot és havi nettó 400ért naponta 2-3 órát kattintgatok az otthonomban.

Nem csak azt kell nézni ki mennyit keres, hanem azt is, hogy ki mennyit és milyen megterhelő munkát végez azért a pénzért.

2023. jan. 16. 22:51
 18/28 anonim ***** válasza:
49%
Azért mert lehet hogy, borsodi szinesfémkereskedö lehettet volna programozo vagy fizikus de mivel oda születet marat a szinesfémkereskedés.Itt tanárok fizetése senkit nem érdekel engem az érdekel hány embert fosztotak meg a lehetőségtöl csupán a rossz helyre születés miatt.De hogy, ezt oktatásnak merik nevezni én felkötném az embert aki ezt mondja.Meg aki ezt a rendszert fentartja amibe a tanárok is bent vannak.Mert az oktatás eröl szolna hogy, aki rossz körülményekbe születik tanulásal kap lehetőséget.De mond már meg hány nyomortelepröl lett akkár egy diplomás is.A budapesti elit negyedekböl diplomát szerezni és azt csodálni szánalmas.Meg más országokba a iskola után az állam felnötkébzéseket indit mindenhol csak itt nincs semmi.Ide ilyen mérgezö akumulátor gyárakat hoznak amit kinába is tiltanak és ezt nevezik munkaterentésnek.Én tanárokat is el küldeném csernobilba a sugárfertözöt területekre félmillios fizuval de gondolom nem menének még a pénzért se ilyen jó munkahelyre.
2023. jan. 16. 23:09
 19/28 anonim ***** válasza:
16%

Nekem az a fő bajom, hogy a tananyag irtózatosan nagy százaléka teljesen felesleges amit az iskolában tanítanak és nem azért írom ezt, mert 8 általánost végzett proli lennék. Jelenleg egyetemre járok, igaz passzív félévem van, a következő (remélem) jól sikerül majd. Szóval nem 8 általánost végzett gyári munkás vagyok, de ettől függetlenül tény ami tény, az iskolában full felesleges dolgokat tanítanak. Hogyha ezt leírja valaki a fórumon, akkor akik ezt olvassák még ki is akadnak az igazságon, de ha valaki dicsőíti azt amiket oktatnak, azt meg jól felpontozzátok. :))

Ameddig ilyen fölösleges semmire se jó a tananyag az iskolákban, keressenek csak nettó 200 körül a tanárok, ameddig nem mondják ki, hogy az egész tananyagot egy az egyben ki kell dobni a kukába, addig felőlem kapjanak csak nettó 200 ezer körül, a szarra se jó tudásuk ennyit se ér.

Megérdemlik a fizetésüket, ha nem tanítanak hasznos dolgokat. Ja és mielőtt valamelyik IQ betyár bekommentelné, én is tudok a követeléseikről, csak nem hiszem, hogy bármelyik tanár is képes lenne kidobni a tananyag felesleges részeit érdemben. Ezt csak azért írtam le, mert tudom, hogy sokak nem tudták volna értelmezni a kommentemet.

Aki nem tanít hasznos dolgokat csak elvétve, ne is keressen jól. Az lenne a dolga, hogy fontos dolgokat tanítson.

2023. jan. 17. 00:51
 20/28 anonim ***** válasza:

"Persze az már az ő hibájuk, hogy uszít ellenük, egy így is lenézett szakmát végző személyek ellen, de maga a minőségről nem ők tehetnek."

De. Ők tehetnek. Jó pár éve ők kormányoznak és az ő dolguk foglalkozni ezzel a problémával. Ennek ellenére, nem hogy tesznek a problémára és súlyosbítják is azt.

Ez nagyon is az ő hibájuk. (akik előttük voltak azok sem voltak jobbak, de most és már jó ideje ők vannak itt. Tehát a hatalmuk meg lenne ahhoz, hogy javítsanak és a felelősségük is mivel most ők vannak itt, de nem teszik.)

Az pedig, hogy máshol is rossz az oktatás az nem kifogás. Ha a szomszéd kirabolja a bankot attól még te nem teheted meg, pont ahogyan a szomszéd sem tehette volna meg.

Egyébként meg pont, hogy ott vannak az országok ahol normális az oktatás. Tehát még ott is a példa. Nem kell újat kitalálni. Le kéne másolni és már az is hatalmas előre lépés lenne. Aztán majd ha működik akkor majd lehet a fejlesztésen agyalni.

2023. jan. 17. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!