Hogy fér össze a gyermekvállalást ösztönző politika a jelenlegi oktatáspolitikával?
Nettó 145 ezret kap egy kezdő tanár, ehhez kell egy 6 éves egyetem és egy kétszakos tanári mesterdiploma.
Én kezdő szakácsként kapok nettó 280-at és sokszor még ez is kevés az albérlet miatt... Hogy a francba megy így bárki pedagógusnak éhbérért? Ki fogja tanítani a leendő gyerekeimet?
Illetve a pedagógusok hogy vállaljanak saját gyereket ilyen fizetésből?
A közszférát az összes eddigi kormány valamiféle "mostohagyereknek" tartja, egy nyűgnek.
Ez itt a probléma.
Nem is lesz minőségi munkaerő ott, ameddig ilyenek a bérezési viszonyok.
"Mi leszünk Európa összeszerelő üzeme!"
Idézve Orbán Viktortól. Droid munkához miért kellene különösebb oktatás? Bőven elég a hat általános.
"Hogy a francba megy így bárki pedagógusnak éhbérért? Ki fogja tanítani a leendő gyerekeimet?"
Senki, de ahogy írtam, tanárokra nem is lesz szükség.
"a pedagógusok hogy vállaljanak saját gyereket ilyen fizetésből?"
Ők is mehetnek a szalag mellé, a legtöbb gyárban magasabb a kezdő fizetés.
Hogy ,hogy fér össze.
Előbb meg kell csinálni a gyerekeket,felnevelni az oktatás
időszakáig és ennyi.
Aztán meg lehet politizálni.
Sehogy sem fér össze. De ez kinek meglepő? Mégis ki foglalkozott a közalkalmazottakkal? Senki. Se Orbán, se Gyurcsány. Inkább többet lopott a politikai elit.
A jelenlegi oktatáspolitikáról:
A Momentum finn modell terve egyszerűen nevetséges és naív.
A Mi Hazánk terveiből a magasabb szintű nyelv- és informatikaoktatással, illetve a hazafias neveléssel és a magatartásproblémás gyerekek szegregációjával értek egyet. Nekik van normális családpolitikájuk is.
9#
De, akkor is jobb, mint a jelenleg használt módszer.
Az antiszegregáció nem a magyar gyerekek érdekeit képviseli.
Nem csak a cigányok szemszögéből kellene nézni az egészet, hanem a magyar gyerekek szemszögéből is.Nekik jobb a szegregáció.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!