Melyik a legerősebb, legtámogatottabb ellenzéki párt jelenleg?
DK: 15-20%
Mi Hazánk: 10% körül
Momentum: 6-8%
az összes többi 1-2% körül
"Ebből csak akkor lehetne győzelem ha ezek mind összefognának."
Szerintem az a vonat már elment. Nem tudom, hogy Gyurcsány egy zseni vagy csak egy szerencsés kártyás de úgy tűnik jól keverte a kártyákat. A legutóbbi összefogásosdiba legerősebb pártkén ment be a DK, Gyurcsányék szájhúzva de hagyták hogy MZP és az amatőrök átvegyék az irányítást és valszeg itt volt a trükk. Ha nyertek volna akkor legerősebb összefogásbeli pártként vonult volna be a parlamentbe a DK, ha vesztenek akkor marada legerősebb ellenzéki párt.
Szerintem ő készült a bukásra, vagy legalábbis forgatókönyve tuti volt ameny úgy tánik az: dedarálni mindenkit az ellenzéki oldalon. Jelenleg az összes többi ellenzéki párt alacsony támogatottságú, a Hi Hazánk pedig nem valós ellenzék, így Gyurcsány mondhatja a következő összefogásra:
"Össze akartok fogni? Beállhattok a DK alá".
Ha nem teszik meg akkor a MHM-en kívül senki nem éri el majd a parlamenti küszöböt és mindenki megy a süllyesztőbe a DK-n kívül.
A listában több olyan név is szerepel amelyik nem is párt, illetve van bent olyan is, ami egyáltalán nem is létezik. A KKP pl. mi akar lenni? Mert a Magyar Kétfarkú Kutya Párt rövidítése az MKKP.
Egyébként a DK a legerősebb ellenzéki párt, de ezt egy egyszerű google kereséssel is meg lehet találni...
DK.
John_McClane-nek:
"Gyurcsányék szájhúzva de hagyták hogy MZP és az amatőrök átvegyék az irányítást és valszeg itt volt a trükk."
Telibe találtad.
Az lett volna az érdekünk hogy ne engedjük el a "kormányrudat", és ezt meg is tudtuk volna tenni, de akkor MZP széjjel szabotálta volna az egész kampányt, majd utána ránk mutogatott volna, hogy mi baxtuk el!
Még annak ellenére is ezzel próbálkozik, hogy minden utasítását betű szerint követtük. XD
Egy szerencsétlen nímand.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!