Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ismerik az emberek a nemzeti...

Ismerik az emberek a nemzeti kisebbség fogalmát?

Figyelt kérdés

Voltam választani. Szomszédasszonyom kérdezi, miért két helyen? Mondom, mert németek is vagyunk. Azt mondja, érdekes, milyen jól beszélem a magyart.

Az erdélyi magyarokat lerománozzuk, és még a magyarországi kisebbségek létezéséről sincsen tudomásunk?

2010. okt. 3. 11:24
 1/5 anonim ***** válasza:
24%

"Az erdélyi magyarokat lerománozzuk, "

Egyes számban beszélj. Rajtad kívül még senki sem románozta őket. Ők az igazi magyarok, a székelyek.

2010. okt. 3. 11:29
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem magamra gondoltam, mert ha nem érteném, hogy ők magyarok, akkor nem teszem fel a kérdést.

Tedd meg, kérlek, hogy nem felületesen olvasol! Vagy ha igen, akkor ne válaszolj csípőből.

2010. okt. 3. 14:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért, mert a szomszédasszonyod nincs tisztában a nemzeti kisebbségek szavazati jogaival, vagy egyszerűen nem bírja a svábokat,és gondolta, h itt az alkalom, h beszóljon egyet, azért még nem kell általánosítani, és itt dühöngeni.Ahogy az előző mondta, egyes számban beszélj!!!!
2010. okt. 3. 15:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk az, h a székelyek "igazibb" magyarok lennének, az is egy marhaság.....
2010. okt. 3. 15:43
 5/5 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem dühös vagyok, csak kíváncsi.

Nem általánosítottam, csak érdeklődtem, hogy szerintetek hogyan állnak a magyarok ehhez a kérdéshez.

Plusz meg nem sváb vagyok, hanem német, ami meg szintén nem ugyanaz.

2010. okt. 3. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!