A demokraták erősödnek, mit szóltok?
Régóta fúj szembe a szél, mi megtanultunk előre dőlve menni. És megyünk.
A Demokratikus Koalíció nagy párt lett. Többen támogatják, erősebb, mint valaha. Minden második ellenzéki választó azt mondja, hogy a DK vezesse az országot. Új idők fognak jönni, és mi ott leszünk azok között, akik majd értelmet adnak a percnek, az évnek.
Sokszor mondtam és még fogom is: akik elindultak velünk 2011-ben, csak küzdelemre számíthattak. De jöttek. Hálás vagyok nekik Köszönöm. Szerintem hősök, akik közösséget csináltak egy gondolatból, a tisztesség lázadásából. Ebből lett Magyarország jövőjének legígéretesebb politikai kezdeményezése, a Demokratikus Koalíció.
Vigyázzatok rá!
(A kutatás: [link]
Nagyon óvatlan dolog amit művelsz!
Maradj szépen csendben, és ne "kiabálj".
Majd az eredmények fognak beszélni.
pont a dk és annak tagjai miatt nem nyert választást az összefogás. a balosok előválasztását se tudták megnyerni,ott is egy jobboldali,független személy nyerte meg,nem pedig Dobrev.😆
rákellene jönniük,hogy egy többségben jobboldali érzelmű szavazókkal rendelkező országban baloldali politikával nemfognak választást nyerni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!