11/34 anonim válasza:
Lakmusz 😅
Milyen választási rendszerben nyert volna az 1,9 millió a 3-al szemben? Ez már csak a bizonyítvány magyarázása.
12/34 anonim válasza:
Szerencsére már csak 1,4 millió maradt belőle. És napról napra kevesebb is lesz. :D
13/34 anonim válasza:
Azok szerint, akik minimális különbséget jósoltak a választáson? :) Megjegyzem, még azok Fideszközeli intézetek is alábecsülték a győzelem mértékét, akiket azzal vádoltak, hogy hamisan a kormánynak kedvezőbbet mutatnak a valósnál.
14/34 anonim válasza:
15/34 anonim válasza:
Szolidan emlékeztetnélek, hogy a választáskori népszavazás érvénytelen lett. Egy kormánynak kedvező népszavazás érvénytelen lett azzal párhuzamosan, hogy 3 millióan szavaztak a kormányra. Nem erősséged a logika, ha a mostaniból azt raktad össze, hogy a kormány szavazóinak száma egyenlő a nemzeti konzultációt kitöltők számával. :D
16/34 anonim válasza:
Érvénytelen lett? Nem azt mondtátok akkor is, hogy baromi sikeres lett, mert "aki hajlandó volt elmondani a véleményét" az a kormányt támogatta? Aztán próbáltátok eltusolni az egyértelmű bukást? De most akkor mégis elismertétek, hogy katasztrofális eredménnyel zárult és érvénytelen lett az a népszavazás? :D
17/34 anonim válasza:
nem tudom,hogy mit hoz a következő szavazás,de a magyarok nem nagyon vették be a főnök szankciós hazugságát
18/34 anonim válasza:
Szépen kikerülted a kérdést. :D És belelovaltad magadat abba, hogy mivel kritizáltam az ellenzéket és mivel nem vízionálom a kormány bukását, ahogy egyesek már 13 éve folyamatosan, akkor én csakis a Fidesz elkötelezett híve lehetek, aki szerint van értelme ezeknek a konzultációknak, meg úgy egyáltalán mindennek, amit csinálnak. Realistának lenni rossz, nem szabad, fuj! Harsogni kell, hogy mindjárt összeomlik a kormány, de majd jön a csodálatos ellenzék és beköszönt a Kánaán. Eddig is hatásos volt. :D
19/34 anonim válasza:
Egyáltalán nem kerültem ki. Azt mondtam, hogy most pillanatnyilag 1,4 millió fideszes van. Semmi többet nem mondtam. Olvasd vissza. Viszont nem zártam ki, hogy választáskor ez a szám felduzzadhat, de akár még apadhat is. Erről érdemben nem tudunk vitázni, mert egy nagyon távoli esemény.
20/34 anonim válasza:
Nem olvastad el, amit írtam? Ami áprilisban volt, az annak a bizonyítéka, hogy nem minden fideszes veszi ezeket komolyan. Amit egyébként azelőtt is tudni lehetett. Ezért nem lehet ebből megállapítani, hogy hány szavazója van a fidesznek. Megbocsáss, de ez egy vágyvezérelt ostobaság. Nem furcsa, hogy 13 éve mindig vesztésre állnak, kivéve akkor, amikor választás van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!