Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok Kocsis Máté...

Mit szóltok Kocsis Máté bejelentéséhez ?

2022. nov. 23. 22:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
47%

Én inkább arra lennék kiváncsi hogy mit szólnak hozzá az ellenzéki kommentelők hogy a 3milliárd forinttal kiegészitett hivatalos ellenzéki kampánypénz mellett is fideszes kétharmad lett a parlamentben. Eddig azt olvastam a sirànkozásokban hogy nekik nem volt pénzük a kampányra csak a fidesznek.

Most derülnek ki az orbitális hazugságok. Ráadásul senki sem ismeri el hogy tudott a pénzről. Akkor mire költötték ? Elvtársak a ti pénzetek. Nem érdekel benneteket hogy mi lett vele?

2022. nov. 23. 22:45
 2/18 anonim ***** válasza:
63%

Ahogy a Fidesz mutogat Brüsszelre úgy mutogat az ellenzék a pénzhiányra és a médiafölényre, mintha ez számítana. Most lett tiszta, hogy a pénzhiány valamennyire hazugság, persze a Fidesz is brutális pénzekből kampányolt. Ugyan úgy én azt gondolom a médiafölény is egy hazugság. Senki sem néz M1-et, aki meg igen annak a szavazatára úgy sem kellene, hogy számítson az ellenzék.

Szóval ha összegezzük akkor ez csak az ellenzéket buktatja le, hogy nem valós dolgokra mutogatnak. Mert a valóság az, hogy VELÜK van a baj. Gyurcsánnyal, Karácsonnyal, Jakabbal, Fegyőrrel stb...

Nekik KELLENE végre LEMONDANI és átadni a stafétabotot. De nem. Másra mutogatnak.

2022. nov. 23. 22:49
 3/18 anonim ***** válasza:
84%

A Fidesz előtt óriási ziccer van, hogy úgy meghurcolják MZP-éket, hogy aztán soha többé ne legyen senkinek se kedve kihívni őket. Gyakorlatilag teljesen bebetonozhatják a hatalmukat addig, amíg lesz Magyarországon civilizáció.

A kampánytámogatás mindenképp visszatetsző, de hát teljesen ablakon kidobott pénz, valószínűleg ezt az amerikaiak is felfogták, és többé nem fognak senkit sem támogatni.

Beindulhat az ellenzék totális megsemmisítése, még akár egész frakciókat lefejezhetnek, megfoszthatják mandátumuktól.

2022. nov. 23. 23:03
 4/18 anonim ***** válasza:
79%

Ha sikerül bebizonyítani a tiltott kampány finanszirozást akkor az ellenzéknek annyi.

A 3 milliárd forint rengeteg pénz. Ha benne volt a kampányban akkor azért problémás ha nem akkor hol van ? Valaki ellopta ?. Ezt is meg kell majd magyarázni az adakozóknak és a baloldali szavazóknak is.

2022. nov. 23. 23:09
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Fizikailag is annyi lesz nekik, mert könnyen repülhet majd jó sok mandátum, amiket az időköziken fixen betölt a Fidesz majd, esetleg a Mi Hazánk.

2022. nov. 23. 23:16
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
Zene füleimnek! :)
2022. nov. 23. 23:18
 7/18 anonim ***** válasza:
74%

Tiltott a külföldi kampányfinanszírozás. Erről tudott Marine Le Pen is?

Mintha ő ennél több hitelt kapott volna a csóri Magyarországtól :D

[link]

2022. nov. 23. 23:18
 8/18 A kérdező kommentje:

John McClane, a Le Pen ügy valótlanságáról-valóságáról nem tudok dönteni, de hitelt adni valakinek és vissza nem téritendő támogatást az sohasem ugyanaz.

Emellett : egy bank általi pénzelés (ami hitel ) és demokrata politikusok adománya (ami nem hitel) nem ugyanaz a szint.

2022. nov. 23. 23:21
 9/18 anonim ***** válasza:
83%

"de hitelt adni valakinek és vissza nem téritendő támogatást az sohasem ugyanaz."

Mindkettő külföldről történű finanszírozás. Amikor Mészáros Lőrinc a saját független vagyonából gründolt saját független bankja az hitelt az nem olyan. értem én :D

2022. nov. 23. 23:32
 10/18 anonim ***** válasza:
86%

"Ahogy a Fidesz mutogat Brüsszelre úgy mutogat az ellenzék a pénzhiányra és a médiafölényre, mintha ez számítana. Most lett tiszta, hogy a pénzhiány valamennyire hazugság, persze a Fidesz is brutális pénzekből kampányolt. Ugyan úgy én azt gondolom a médiafölény is egy hazugság. Senki sem néz M1-et, aki meg igen annak a szavazatára úgy sem kellene, hogy számítson az ellenzék.

Szóval ha összegezzük akkor ez csak az ellenzéket buktatja le, hogy nem valós dolgokra mutogatnak. Mert a valóság az, hogy VELÜK van a baj. Gyurcsánnyal, Karácsonnyal, Jakabbal, Fegyőrrel stb...

Nekik KELLENE végre LEMONDANI és átadni a stafétabotot. De nem. Másra mutogatnak."

Hogyha állításod szerint senki nem néz M1 et, akkor miért is kell nekik folyamatosan fidesz propagandát szajkózniuk? A médiafölény meg nem hazugság, ez ténykérdés. A Fidesz aljas módon uralkodik a médián, nemrég egyik kommentelő összeszedte, hogy milyen médiákat ural a Fidesz és baromi hosszú kommentet írt le. És egyébként igen, számít a médiafölény. Hogyha a médiafölény nem számít, akkor nem is lenne szükség a Fidesznek folyamatosan a másik oldalt mocskolnia, mégis azt teszi nem? Én elismerem, hogy problémája van sokaknak az ellenzékkel, nekem is van. De az nagyon nem okés, hogy konkrétan az ellenzéket jobban fikázzák egyesek, mint azt a fideszt, ami magyar adófizetők forintjait lopta el, billiós nagyságrendben. Az a 3 milliárd forint semmi ahhoz képest, amennyit a fidesz ellopott.

Hogyha nem jó nektek az ellenzék sem, akkor ne is akadjatok ki a gynege forinton, a giga magas infláción, a szétlopott országon. Hiszen akkor nektek ez így jó nem? Az ellenzék le van karaktergyilkolva olyan dolgokért, amit a fidesz nagyságrendekkel komolyabban csinált meg.

2022. nov. 23. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!