Az, hogy kinek milyen a politikai beállítottsága, az leginkább a családtól függ, a felmenők mintáit követjük vagy inkább nem?
Nekem apum durván szélsőjobbos volt, konkrétan híreknél a zsidókat szidta, olyanokat mondott, hogy a holokauszt miért kamu, ő mutatta meg nekem a kuruc.info-t, a cigányokat is folyamat szidta, a magyarokról azt mondta, hogy különleges nemzet vagyunk és ilyesmi. Pedig egy bíróról van szó:D nyílván amúgy ezt titkolnia kell, szóval nagyon nagyon zárt körben csak ilyen.
Ennek hatására gyerekként és tiniként is jobbikos voltam (ez még a régi jobbik). Aztán ahogy nőttem fel eszméltem rá dolgokra apránként, meg lett egy olyan szemléletem, hogy nem mindegy, hogy ki mit csinál, csak ne ártson másnak? Meg a cigányok nagyrésze kétes természetű, de akkor ezen nem segíteni kellene inkább, mint verni őket? (nyílván nem babusgatással meg segélyekkel kellene segíteni)
Aztán a legnagyobb változást a fidesz okozta nálam. Konkrétan ameddig nem tolták gusztustalan szinten a propagandát és a nagy-magyarságot, addig magyar meccseken torkom szakadtából énekeltem a himnuszt és a kocsim is teli volt ragasztva magyaros dolgokkal, pl zászló, nagy-magyaroroszág, árpádsávos zászló stb. Aztán konkrétan már kiráz a hideg ezektől, mert a hazaáruló fidesszel asszociálom... DE a legrosszabb, hogy a kárpátia is full retardált fideszes lett, már az ő koncertjeikre se tudok járni, ami iszonyatosan fáj.
De amúgy sok korombeli van ezzel így, akik a fidesz szerint liberálisok, valójában meg ők utáltatták meg velük ezt az egész nagyon jobboldali politikát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!