Miért hiszik azt többen is, hogy a Fideszre csak a rendszer "haszonélvezői", meg a "megvezetettek" szavaznak?
Például azért hiszik azt, mert az ilyen kérdezők lejáratnak minden Fidesz szavazót:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..
Nem látom a fideszesek részéről az elhatárolódást, hogy ezzel a szellemi színvonallal nem válallnak közösséget.
Tán azért mert így is van? :D
Őszintén, nekem a környezetemben (megfordultam már sok helyen) 10/2 arányban fideszesek az emberek, a többi köpködi. Gyanítom a maradék réteg aki a kormányt hatalomra juttatja olyan ember akivel nem találkozom, magyarul: birka, agymosott nyugger a 2kg krumplis fajta, és az élősködő, segélyből élő patkányok.
A maradék 10/2-es arány, olyan emberek akik jól keresnek aránylag, vagy egy induló cégnél jól tudtak helyezkedni mert előtte volt kapcsolat a főnökkel, így neki semmi baja.
Tehát ha a valóban dolgozó, polgári réteget nézem a többség szenved itthon és pont ezért mennek ki az emberek dolgozni, mint ahogy én tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!