Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hiszik azt többen is,...

Miért hiszik azt többen is, hogy a Fideszre csak a rendszer "haszonélvezői", meg a "megvezetettek" szavaznak?

Figyelt kérdés
Az eszükbe sem jut, hogy vagyunk esetleg jó páran, akik hiszünk a kormánypártok politikájában?
2023. jan. 14. 13:51
 1/9 konteós ***** válasza:
80%
részvétem
2023. jan. 14. 13:53
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Jogos! Maradnak a tényleg fasiszta, gáncsoskodó, idegen gyűlölő, nagypofájú bugrisok. Ezt sosem szokták mondani az emberek, mert magától értetődő, hogy a rossz emberek is része a társadalomnak.
2023. jan. 14. 13:58
 3/9 anonim ***** válasza:
12%
Mert kényelmes ebben hinni. Kiszolgálja az ellenzéki gőgöt. Így nyugodtan hátradőlhetnek, hogy ők mindent tökéletesen csinálnak, de hát a nép túl hülye megérteni ezt. Nem terheli őket a változtatás felelőssége.
2023. jan. 14. 14:01
 4/9 anonim ***** válasza:
23%
Végül is minden választópolgár haszonélvező, kivéve az ellenzéki politikusokat és oligarchákat.
2023. jan. 14. 14:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Például azért hiszik azt, mert az ilyen kérdezők lejáratnak minden Fidesz szavazót:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..

Nem látom a fideszesek részéről az elhatárolódást, hogy ezzel a szellemi színvonallal nem válallnak közösséget.

2023. jan. 14. 15:36
 6/9 anonim ***** válasza:
76%

Tán azért mert így is van? :D

Őszintén, nekem a környezetemben (megfordultam már sok helyen) 10/2 arányban fideszesek az emberek, a többi köpködi. Gyanítom a maradék réteg aki a kormányt hatalomra juttatja olyan ember akivel nem találkozom, magyarul: birka, agymosott nyugger a 2kg krumplis fajta, és az élősködő, segélyből élő patkányok.

A maradék 10/2-es arány, olyan emberek akik jól keresnek aránylag, vagy egy induló cégnél jól tudtak helyezkedni mert előtte volt kapcsolat a főnökkel, így neki semmi baja.

Tehát ha a valóban dolgozó, polgári réteget nézem a többség szenved itthon és pont ezért mennek ki az emberek dolgozni, mint ahogy én tettem.

2023. jan. 14. 16:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Aki hisz a kormánypártok politikájában, az úgy gondolja, hogy a rendszer haszonélvezője. Tehát benne vagy az unióban, csak abban a részhalmazban, amitől nem kell megsértődni.
2023. jan. 14. 17:35
 8/9 anonim ***** válasza:
42%
Nem gondolom, vannak megkeseredett gyűlölködő, rosszindulatú, önző emberek is közöttük, akik pont letojják a honfitársaikat.
2023. jan. 14. 19:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Például akik lámpavasra akasztást és Dunába lövést ígérnek választás után a másik párt szavazóinak, azok elég gyűlölködőek és rosszindulatúak.
2023. jan. 14. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!