"Azért akarják ütni a gyerekeinket Brüsszelbe, mert nem tudnak mire menni a kormánnyal". Orbán Viktor az Erasmus-ügyről igaza lehet?
„Micsoda dolog ez, hogy a magyar fiatalokon akarnak bosszút állni Brüsszelben”,
„történelmi csúcson vannak a pénzügyi tartalékaink: részben a rezsialap miatt, részben azért, mert felkészültünk a veszélyek korára”.
Kérdező, itt valami félrement. Nem az anyagi támogatásról van szó, igy nem lehet kifizetni. Az egyetemek lettek kizárva a programból.
Szal, ezt nem lehet, csak úgy "megvenni"
"14, úgy tudom azért tették be ilyen alapítványokba, hogy ha nyer a dollárbaloldal ne lophasa szét az oktatást. Ezt mondták"
Hogy lopná szét később egy baloldal az oktatást, ha már mindent kiloptak belőle?
17 én is erre gondolok. Nem engedik nyugaton, hogy kiváltsuk pénzzel. Kíváncsi vagyok hogy mit szólnak majd az emberek, amikor kiderül hogy nem lesz több program😅
Egyébként sokkal korrektebb lenne az EU-tól, ha mindenben megszakítják a kapcsolatot amíg Orbán van és ezt el is mádják,
Itt azért van egy félreértés: az alapítványi egyetemek maradnak az Erasmus+ programban, csak a programot nem finanszírozza az EU, mert nem akarják, hogy a pénzzel a NER tömködje a saját zsebeit.
Marha egyszerű a megoldás: el kell távolítani a kádereket, és vissza kell állítani az egyetemek autonómiáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!