Mikor értik meg az emberek, hogy Belarusz kapu számunkra?
Figyelt kérdés
Szijjártó Péter magyar és Szergej Olejnyik belarusz külügyminiszter telefonon tárgyalt egymással. Nagyon helyes! Magyarország érdeke a béke. A béke érdekében fenn kell tartani az érintkezést a Belarusz Köztársasággal, sőt Oroszországgal is. Belarusz számunkra politikai, gazdasági, kulturális kapu a kelet-európai térség felé, ráadásul itt szívesen látnak bennünket.2023. jan. 12. 19:54
22/24 anonim válasza:
Ez nem kapufa hanem gól.
Mert tudjuk a tényeket és azt is hogy nekem van vélhetôen igazam.
Mikor láttunk olyat hogy az ember külföldrôl ide jöjjön gázért esetleg tankolni, vásárolni?
Én még nem láttam ilyet.
23/24 anonim válasza:
@22, volt, mikor meg nem kellett igazolni az allampolgarsagodat arsapkas tankolas eseten. Rovid ideig, de volt.
Viszont mas orszagokban orulnek, ha oda jarnak idegen orszagbeliek tankolni, nalunk meg gyorsan megszuntettek ezt a lehetoseget.
24/24 anonim válasza:
#23 egy hétig volt.
Mostmeg átjárunk a szomszédba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!