Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor értik meg az emberek,...

Mikor értik meg az emberek, hogy Belarusz kapu számunkra?

Figyelt kérdés
Szijjártó Péter magyar és Szergej Olejnyik belarusz külügyminiszter telefonon tárgyalt egymással. Nagyon helyes! Magyarország érdeke a béke. A béke érdekében fenn kell tartani az érintkezést a Belarusz Köztársasággal, sőt Oroszországgal is. Belarusz számunkra politikai, gazdasági, kulturális kapu a kelet-európai térség felé, ráadásul itt szívesen látnak bennünket.
2023. jan. 12. 19:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
58%
Kapufa inkább
2023. jan. 12. 23:42
 22/24 anonim ***** válasza:

Ez nem kapufa hanem gól.

Mert tudjuk a tényeket és azt is hogy nekem van vélhetôen igazam.

Mikor láttunk olyat hogy az ember külföldrôl ide jöjjön gázért esetleg tankolni, vásárolni?

Én még nem láttam ilyet.

2023. jan. 12. 23:53
 23/24 anonim ***** válasza:
53%

@22, volt, mikor meg nem kellett igazolni az allampolgarsagodat arsapkas tankolas eseten. Rovid ideig, de volt.

Viszont mas orszagokban orulnek, ha oda jarnak idegen orszagbeliek tankolni, nalunk meg gyorsan megszuntettek ezt a lehetoseget.

2023. jan. 13. 00:03
 24/24 anonim ***** válasza:

#23 egy hétig volt.

Mostmeg átjárunk a szomszédba :)

2023. jan. 13. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!