Nem lehetne valami módon megakadályozni, hogy Karácsony Gergely további károkat okozzon Budapestnek?
Figyelt kérdés
2023. jan. 12. 03:01
1/11 anonim válasza:
Annyira nagy kárt nem okozott szerintem, de ha nem tetszik a következő választáson lehet tenni ellene.
2/11 Alex Fly válasza:
Dehogynem. Ahogyan a budapestieknek valóban nagy károkat okozó Demszkyt és Tarlóst is megakadályozták ebben a leváltásukkor, úgy Karácsonyt is lecserélhetik a választásokon, mielőtt ő is ilyesmiben törné a fejét -habár arra nem sok esély van: igaz, hogy nem egy Gehl vagy Penalosa és nem minden lehetőséget használ ki, de az elődeihez képest mindenképpen sokat tett a városért...
3/11 anonim válasza:
Budapest maradjon meg egy apró szabadság szigetének ebben a tetves narancsvidékben!!!
4/11 anonim válasza:
Nem szabad többet rá szavazni, más esély nem nagyon van.
5/11 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy a kormány ott tesz keresztbe, ahol csak bír nem is olyan rossz.
6/11 anonim válasza:
Milyen károk? Remélem nem a csövesek fognak jönni, mert azokat nem a baloldal telepítette be Budapestre 2019-ben, korábban is ott voltak.
7/11 anonim válasza:
Legalább budapest legyen normális ebben a retkes szar országban.
8/11 anonim válasza:
Karácsony legalább az ált. iskolásoknak ingyenessé tette a tömegközlekedést. Köpönyegforgató Tarlós erre is képtelen volt.
9/11 anonim válasza:
Mit tett a városért?
Mit tett a város ellen?
Komolyan kérdezem.
10/11 anonim válasza:
Nem igazán értem azokat, akik Karácsonyt szidják, miközben neki pontosan annyi hatalma van, amennyit Orbán enged neki, ami pedig nem sok.
Tavaly év elején is 3 milliárdot vett el Budapesttől a kormány, hogy sporteseményeket tudjon finanszírozni, meg tudom róla keresni a cikket.
Nulla pénzből és erőforrásból szerintem igenis próbálkozik kihozni a maximumot. Az, hogy ez nem elég, arról nem ő tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!